[]

"Kendini temasli yazdirma"

Merhaba, boyle bir sey duydum, diyelim gorustugum birisi pozitiv cikti deyince ne belge ne kanit sunmadan hes sisteminde 14 gun karantinali gorunuyor. Ne calisilan sirket ne saglik bakanligi bunu dogrulamiyor mu?




 
nasıl doğrulayabilir ki?
sosyal hayatında kiminle temas ettiğini sen ve yakın cevren dısındakiler bilemez.
temaslı ama semptomsuzlara ise test yapılmıyor
  • delidiyorum  (17.12.20 07:42:38) 
Nasıl doğrulayacak ?

Mesela ben işten dönerken, asansörde kızın biriyle öpüştüm. Kızda öpüştüğümüzü söylüyor. Öpüşmediğimizi nasıl ispat edebilirsin? Ben öpüştük diyorum kız öpüştük diyor hadi ispat et öpüşmediğimizi.

Çok psikopat bir kurum olsa sağlık bakanlığı belki asansör kamerası iş yeri kamerası mobese telefon sinyali filan bakıp gerçekten yan yana olup olmadığımızı tespit edebilir. Bu durumda senin gerçekten temaslı mı birimi kurup saatlerce araştırma yapman lazım. Bu kadar vaka sayısı var iken sence mantıklı mı?

Eğer ben öptüm diyorsan kızda evet öptü diyorsa sağlık bakanlığına, kızı temaslı saymak ve gereken işlemleri yapmak düşer. Tabi kız hayır öpüşmedik derse işin rengi değişir. O başka bir duyurunun konusu olsun
  • infernalcadre  (17.12.20 08:02:19) 
kişi kendi yazdırmıyor. pozitif çıkan kişilere son zamanlarda yakın temaslı olduklarını soruyorlar ve hastanın kendi yazdırıyor.


  • prodeq  (17.12.20 08:59:05) 
+ çıkan kişi hes üzerinden temaslının bilgilerini yazıyor. 14 gün muhtarına varana kadar düzenli takip ediyorlar kimseye bulaşmasın o temaslı diye.


  • lcha  (17.12.20 09:44:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.