[]

Airpods D&R'da nasıl apple store'dan daha ucuz oluyor?

Valla anlamıyorum, nası becerebiliyorlar bunu?




 
onlar apple store'dan alıp satmıyor. Toplu alım yapıp daha uygun fiyata getirtiyorlar. Kârını da düşük tutup apple store'dan ucuza satıyorlar.


  • himmet dayi  (10.11.20 18:09:26) 
iphone'lar falan da hb,amazonda falan daha ucuz. himmet +1


  • avatar is back  (10.11.20 18:13:34) 
@himmet dayi, sahte olma ihtimali falan yok di mi?


  • noluyo yaa  (10.11.20 18:13:44) 
bir çok üründe var bu.
Sony'nin kendi mağazası var, play station her yerden daha pahalı, samsung'un televizyonları, telefonları kendi mağazasında daha pahalı.

Benim kendi kendime ürettiğim teoriye göre, bu mağazaları stratejik olarak açık tutuyorlar ve genel piyasa fiyatını belirliyorlar.
Nihayetinde diğer mağazaların sattıkları da zaten ana distribütör üzerinden geçiyor (resmi ithalatları diyorum) ve aslında kim satarsa satsın, zaten ana firma satmış oluyor.
Kendi mağazasındaki yüksek fiyat ise, başkaları için bir fikir veriyor.
  • burfak  (10.11.20 18:20:54) 
airpods , apple store'da 1000 lira olsun. apple türkiye, kendi mağazaları dahil herkese 900 liradan satıyor airpods'ları. apple store'lar 100 lira kar koyuyor, d&R'lar 50 lira kar koyuyor. yeterince açıklayıcı mı?


  • co2s2  (10.11.20 18:24:59) 
@noluyo yaa

D&R babamın dükkanı olmadığı için kefil olamam tabii ama bence sahte değildir. En azından D&R yapmaz diye düşünüyorum.

Bu arada ben çinliler tarafından alınan son zamanların indirimci sitesinden almıştım. Epey ucuza geldi. Orijinal.
  • himmet dayi  (10.11.20 18:35:36) 
@himmet dayi, insana öyle geliyor da işte bilemedim. Özellike Apple'ın sitesinde airpods için satış noktası bulamadım o biraz kıllandırdı.


  • noluyo yaa  (10.11.20 18:52:49) 
sadece airpods için değil tüm apple ürünleri hatta diğer markalar için de geçerli bu durum. diğer satıcı apple storedan alıp koymuyor kendi rafına ya da sitesine. o da ana dağıtıcıdan alıp kar marjını daha düşük tutuyor. öyle olmasa kim niye başka yerden alsın ki zaten. aynı paraya kendi mağazasından alabileceğin ürünü dr, hepsiburada ya da x y z bir yerden alır mısın sen olsan?


  • hadsafhada  (10.11.20 19:13:15) 
@hadsafhada, tamam ama diğer ürünler için zaten Apple satış noktası bu bu diyor. Onu anlayabiliyorum, belki ana satıcıdan daha ucuza alıp kar marjını düşürmüşlerdir, ama airpods için bunu demiyorlar.


  • noluyo yaa  (10.11.20 20:31:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.