[]

D&P Deodorant - Alüminyum?

Merhaba. Günlük sıradan kullanım için alüminyum içermeyen bir deodorant arıyordum, D&P marka deodorantın içeriğinde alüminyum gözükmüyor ama genelde bu tip deodorantlarda alüminyum hep oluyordu.

Ekte fotoğrafını da attım, içindekiler kısmına bir bakar mısınız, acaba benim anlamadığım ve alüminyumun varlığını ifade eden bir durum var mı içindeki maddelerde?


 
Rossmanda çok fazla seçenek var.
www.homemadearomaterapi.net Bu tip yerlerde de doğal satılıyor.

D&P kullanmazdım önyargılıyım.
  • jazzabel  (22.10.20 15:45:03) 
bende de nivea ve dove var, onlar da alüminyumlu. eğer bu deodorant ter kokusunu başarıyla önlüyorsa ya içinde alüminyum vardır ve saklıyorlardır, ya da gerçekten başarılı bir arge ürünüdür :D bilemedim.


  • theseachange  (22.10.20 16:03:39) 
aluminyumsuz deo degil ama sprey olarak sebamedleri oneririm.
sunlar: www.hepsiburada.com
hatta bakarken gordum deodoranti da varmis aluminyumsuz:
www.hepsiburada.com

karsima ilk cikan site hepsiburadaydi, linkler o nedenler oradan oldu.
  • the end of time  (22.10.20 16:23:48) 
@the end of time, sebamed'in spreyini bir kere denemiştim, ter kokusunu baskılama konusunda bayağı yetersiz gelmişti.


  • norules  (22.10.20 18:07:09) 
Deodorant- alüminyum yok
Anti-perspirant - alüminyum var

Böyle basit bir ayrımı var. Gidin üstünde deodorant yazan nivea lara bakın onlarda da yok.
  • catch the arrow  (22.10.20 19:35:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.