[]

Yüksek lisansa haftanın kaç günü gidiliyor

Ve günde kaç saat ders görülüyor? Sosyal bilimler alanında bir programdan örnek verebiliriz. Bir diğer sorum da birçok bölümün ikinci öğretimi var mı?




 
Çalışırken yüksek lisans yapabilmek amacıyla soruyorum. Yapmak istediğim bölüm Çağdaş Türk Lehçeleri.


  • havadakarada  (24.09.20 23:32:33) 
çok zor bir soru çünkü net bir cevabı yok. ancak kendi yüksek lisansımın örneğini verebilirim; haftanın 4 günü ve ikinci öğretimdi ama 6'da başlıyordu. istanbul'da olduğumdan 1 saat kadar yolum vardı. 10 gibi bitiyordu. 11 gibi evde oluyordum. böyle.


  • Sour  (24.09.20 23:49:37) 
bölüme ve hocalara göre degisir ama dersler genelde iki güne toplanir. iki tam gün derste olman gerekir. bunun disinda hoca isterse diger günler de gelirsin, iş görürsün.


  • proteus  (25.09.20 01:18:41) 
Bizde haftanın beş günü ders var. Galatasaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü.


  • vedatchilipeppers  (25.09.20 09:10:22) 
Bizde haftada 3 gün ders oluyordu(pzt,sa,çar). Dönemde 3-4 ders ve 2-3 proje/seminer olarak. Ama dedikleri gibi çok değişken var. Benim gördüğüm 2. Öğretimler genelde tezsiz oluyor.


  • the coon  (25.09.20 13:37:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.