[]

"dedirten" kullanmakla adam mı uçurulur?

fenerbahçe - eses maçında "dedirten" kullandığım için önce çaylak sonra lanetli çaylak sonra da leyla(uçuş hesabı) olduk. "dedirten"in yaptırımı bu kadar ağır mıdır a dostlar?

hayır uçurulmak ayrı mevzu da bir beşiktaşlı olarak fenerbahçe maçı yüzünden uçurulmak bu hayatı yaşanılmaz kılıyor. çok yalnızım be sözlük...


 
ben olsam uçurmakla kalmazdım valla.


  • let the game begin  (11.05.10 13:59:31) 
- entry biraz elle tutulr ise sorun bile yaratmaz.
- genel antry profiliniz garbage entry'leri formaya uydurarar yazmaya yönelikse biriktiğinde çaylak olur veya uçarsınız.
- "maç linki var mı dedirtan maçtır" falan şeklnde entry girerseniz birikmesini de beklemezler, anında uçarsınız.

hem dedirtenden dedirtene de fark var. ben mesela dedirten kullanarak espri yapmak istiyorum. yapabilirim. yasak değil zaten. önemli olan, formata uygun lmayan garbage entry'leri dedirten kullanıp formata uydurup suistimal eiyor musunuz ona bakılıyor. neydi entry'niz?
  • kibritsuyu  (11.05.10 14:00:27 ~ 14:02:31) 
keyfilik faktörü var, yani istese sanırsam uçurmazlardı


  • kreider  (11.05.10 15:12:27) 
(bkz: #18185586)
tamamen moderasyonun keyfine kalmış, öyle espri falan yemiyorlar:)

  • yalnux  (11.05.10 16:58:05 ~ 16:59:17) 
hem maç başlığı, hem dedirten. hak etmişsiniz bence. bıkın artık şu dedirtenden, adamlar kaç kere yazdı kullanmayın diye.


  • i ve been mistreated  (11.05.10 19:29:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.