[]

iPhone’dan fotoğrafları alma: iPhone>Mac>USB

Merhaba,

Abim iPhone’unu elden çıkarmak istiyor, fotoğraflarını USB’ye atmamı rica etti. Android’e geçecekmiş.

Ben de Mac kullanıyorum. Süreç şöyle mi olacak? Telefonu bilgisayara bağlıyorum, bilgisayara güven diyorum, fotoğrafları içe aktar diyorum (bilgisayarın içine), sonra aktardıklarımı seçip USB’ye aktarıyorum? Böyle mi olacak?

Peki içe aktardığım fotoğraflar duruyor oluyor USB’ye aktarsam bile, onları nasıl siliyorum? Fotoğraflardan silmeyi bulamadım.

 
airdropla fotoğrafları mac'e atın. sonra onları da usb'ye atın.

ardından da telefona reset atın. (ayarlar>genel>reset)
  • insan opusen hayvandir  (23.06.20 14:09:38 ~ 14:47:46) 
@insan... bilgisayarım eski sürüm olduğu için AirDrop kafasına göre çalışıyor.

Başka yolu yok mu?
  • damba  (23.06.20 15:20:43) 
google photos yükleyin. abinizden kullandığı gmail i rica edin.
bütün fotoları buraya yedekleyin.
android'de zaten default olduğundan hiç sıkıntısız kullanmaya devam eder.
  • ozdek  (23.06.20 15:54:05) 
ıphone'ddan android'e taze geçtim 1 hafta olmadı.
en temizi google photos

iki tarafta da var
15gb fotograf attım
  • Corc  (23.06.20 15:58:49) 
yeni telefonuna istemiyor fotoğrafları yalnız, USB’ye atmamı istiyor :)


  • damba  (23.06.20 16:19:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.