[]

Maddi Durumlar & Erkek Psiklojisi

2 aylık bir ilişki. Başta (ilk 1 ayda) mükemmel giden ilişki, sevgili kişisinin maddi kayıplara uğraması sebebiyle o kadar da mükemmel gitmemeye başladı.

Uzun uzun dinlemek, üstüne gitmemek, anlayışı elden bırakmamak gibi tutum ve davranışlarım oldu. Bi de tabiatım gereği parayı çok önemsemem. İşlerin hep tersine dönme ihtimali olduğunu bilirim, illa ki düze çıkılır. Öyle polyanna bi bakış açım da var. Neyse, depresyon, uykusuzluk derken kibarca psikolog da tavsiye ettim, olur dedi, araştırıp buldum psikoloğu da.. (ama gitmedi)

Hafif toparlar gibi olduk, hafta sonu onu bi kampa götürmeyi teklif ettim. Bu arada ayrı evlerde karantinada olduğumuz için görüşemiyoruz. Sadece facetime.

Kampı kabul etti ama gideceğimizden bir gün önce ortadan kayboldu, saatlerce. Gece konuştuğumuzda yüzüne karşı sordum 'kaçmak yerine gitmek istemiyorum diyebilirdin, şu an ilişkiye aklımı veremiyorum diyebilirdin yakışıyor mu' diye..

Sonunda ağzından baklayı çıkardı, kendiyle kalmak istiyormuş, falan filan. Ben de çok öfkelendim. Ona bu yolu açtım, beni kendine yük hissediyorsan arkadaşça devam edelim, ya da pılımı pırtımı toplar yanına gelir sana çorba yaparım(?!) her şeye yok dedi, 'her şey iyi, biz iyiyiz' dedi tam ben düzeleceğine inanmışken olaylar bu şekil...

TANIDIK BIÇAKÇI VAR MI?

arkadaşlarıyla online oyun oynayacak, '1 saat kaybolucam, kızar mısın trip atar mısın' diye yokluyordu beni. Ya diyorum çocuk deli misin, git oyna, cs'den mi kıskanıcam seni, sevmediler mi hiç seni(bu kısım içimden).

Ultra anlayışlı ve makul bir hamfendi olduğumu göstermek için anlattım bu detayları da.

Sonuç olarak kalbim çok kırıldı. Yedi düvelden engelledim, mail bile atamaz. Bu yoldan dönüş yok di mi?

 
daha 2. ayda böyle yapan adamdan bir bok olmaz, boşver.


  • tabirimekruh  (03.06.20 18:53:01) 
Bıçakçı ne iş yapar ?

Dönüş olmasın zaten güzel ablam. boşver.
  • fezagezgini  (03.06.20 18:57:34) 
Sorduguna, emin olamadigina göre donus olsun istiyorsun ama gururuna yediremiyorsun adım atmayi, geri adım atmayı.

Söyleyeceklerim bu kadar.
  • encokbenisevinnolur  (03.06.20 19:18:47) 
koy ver gitsin.


  • blue eyes white dragon  (03.06.20 19:28:45) 
kendiyle kalmak istemesine niye öfkelendin? aslında cevabı biliyorum, senin bu kadar emek harcadığın, onun yapmadığı şeyleri yapmaya çalıştığın durumda haksızlığa uğradığını düşündün muhtemelen. çok haksızsın diyemem, birbirinize uymayan bir iletişim ve karakteriniz varmış. kendi başına kalmak konusu bir bahane değilse -ki olabilir, "sevmiyor, yol yapmış" diye de bakılabilir- ona gerekli alanı vermen daha doğru olurdu. ama bunu senden açıkça isteyememesi onun sorunu. gerçi 1 saatlik oyun için bile trip atma potansiyelin olduğunu düşündüğüne göre işler senin davranışlarının sonucu da böyle gelişmiş olabilir ama bilemeyiz tabii.

böyle "gerçek olamayacak kadar haklı" duyurularda genelde bir bakış açısı eksikliği oluyor, sen de bu senaryoda "fazla haklı"
duruyorsun ve cidden böyle olmayabilir. ama söylediğin üzere artık bir önemi yokmuş. dönüş olmasın zaten de. sen fazla anlayışlı, o fazla umursamaz...
  • Bruce  (03.06.20 19:32:33 ~ 19:34:01) 
İki ayda niye bu kadar üzerine düştün ki, saçma olmuş. Bıraksaydın sorunlarını kendi kendine çözseydi, sen sadece yanında olsaydın. Aktif olarak bir şeyler yapmak sevgili olarak senin sorumluluğun değil ki.

Yok kampa götüreyim yok yanına geleyim, psikolog tavsiye edeyim hatta araştırıp bulayım. Bunlar çok gereksiz. Sonucun böyle olması normal yani. Ayrılmak doğru olmuş, baştan yanlış gitmiş çünkü.
  • aquarium  (03.06.20 19:41:02) 
Erkek arkadasin bu tavirlardan sikilmis olabilir.

Bazilari bundan hoslanmiyor. Ben de sevmem, ordan biliyorum. Arti 2 ay yahu. Gereksiz fazlaca hayatina girmissin. Anac bi karakterin var galiba..

Sorun iki tarafin karakter, hayata bakis acisi uyumsuzlugu gibi geldi bana. Hic bosuna kendini uzme, sana gore dogru olani yaptin sonucta ama karsi tarafin beklentisi bunlar olmadigindan bunalmis olabilir.
  • Kittie  (03.06.20 21:05:22) 
Bazı insanlar yardımcı olmayı seviyor ama kendisine yardımcı olunmasını ve kötü duruma düşmeyi sevmiyor.kötü duruma düştüğünü hissederse kendini toplayana kadar sevdiğinin karşısına çıkmayabiliyor.ben de böyleyim belki erkek arkadaşınız da öyledir.


  • birdposing  (03.06.20 23:24:57) 
Kafa açmışsın haliyle kişi gitmiş.Ben olsam aynı şeyi yapardım


  • shredd  (04.06.20 02:19:49) 
Biraz fazla üstüne gitmiş olabilir misin? İki aylık bir ilişki için çok emek harcamışsın ve adamın hayatına karışmışsın.


  • minik pattis  (04.06.20 02:24:24) 
maddi durumu iyi değilken kendisini seni sömürüyor gibi hissediyor olabilir.

bir yere gideceksiniz.masraflar olacak. ama o ödeyemeyecek. bankada parası olsa da hazırdan yemiş olacak. ödetmek istemeyeceksiniz, zoruna gidecek.

böyle bir durumdayken öncelik parada. düzlüğe çıkana kadar, kendini iyi hissedene kadar seninle ilgilenmek istemeyebilir. üzerine gitmeyip, mümkün olduğunca anlayışlı olun.
  • tabudeviren  (04.06.20 02:31:52) 
erkeği savunmak için geldim ama klasik ıssız adam sendromu gibi duruyor, normalde de böyle miydi acaba? normalde de böyleyse depar ata ata kaç, ama yeni ortaya çıkan bir şeyse geçici de olabilir.


  • banagazozalnuri  (04.06.20 07:54:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.