[]

KBB için doktor tavsiyesi lazım (deviasyon&konka)

Göründüğüm iki ayrı doktor da ameliyat dedi.
Nazal septum devilasyonu ve konka hipertrojisi sebebiyle. Yani burunda sıkıntı var.
Tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir doktor varsa sevinirim.

İstanbul. Özel hastane olabilir.

Ayrıca Mustafa Akçay'ı bilen var mı? Şişli florance nightingale'de. Bir de türkiye hastanesi'nde İlhan Özbek. Kendilerine hiç gitmedim henüz

 
Konka etleri için çok nadir ameliyat/operasyon öneriyorlar. Hastanın çok ciddi şekilde sorun yaşaması gerekiyormuş. Üstelik kbb doktorları pek önermiyorlar operasyonu. Zaman içersinde aynı sorunlar tekrarlayacağı için. Genelde lazer ile küçültüyorlarmış etleri. Cerrahi şekilde operasyonu da önermiyorlar.

Şehir yazmamışsınız ama İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma hastanesinin kbb bölümünde iyi doktorlar var.
  • GoodMorningTeacher  (14.05.20 17:01:12) 
Doktor tavsiyem yok. Konkalar tekrar büyüyor demeye geldim.


  • gayda  (14.05.20 18:42:01) 
Selamlar,
2011'de ameliyat oldum evet. Estetik olarak burnumdaki eğriliği de düzeltmişlerdi.
Açıkçası süper memnun olduğumu söyleyemem. İlk aylar biraz zor geçiyor. Bir seneye kadar da çok rahatsız etmese de oradaki hassasiyet devam ediyor. Tıkanık olan sol burun deliğim yine çok sağlıklı değil. Tekrar operasyon geçirmeyi bile düşünüyorum.

Bu konular çok kişiye özel bence. Sizin ameliyatınız çok faydalı olabilir. Kendi doktorumu önermeyeceğim çünkü çok memnun kalmadım. Ama iyi, ilgili ve size zaman ayıran birine ameliyat olun kesinlikle. Operasyon sonrasında burnunuzun muhtemel görünümünü size gösterebilsin.

İsteklerinizi ve operasyon sonucu elde edeceklerinizi iyi sorun, ona göre karar verin. Onun dışında çok iyi işler yapan harika doktorlar da var tabii. Birine denk gelirseniz çok iyi olur.

Benim durumum da herhalde konkaların tekrar büyümesi. O yüzden nefes almam biraz kısıtlandı.
  • slymene  (21.05.20 17:17:19 ~ 17:18:04) 
kasımda deviasyon ameliyatımı yavuz selim pata yeditepe üni hastanesi doktoru yaptı.

çok da tatlı bir insan ve memnun kaldım.
  • tuborg yesili  (21.05.20 17:26:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.