[]

fotoğrafları saklama google photos vb.

Öncelikle profesyonel fotoğraflar değil, aile, kişisel vb fotoğraflardan bahsediyorum. 15 yıldan beri çektiğim bütün fotoğrafları harici bellekte ve bilgisayarımda saklıyordum. Google fotoğraflara aktardım ve iyi ki aktarmışım ki yedeklediğim harici disk açılmıyor şu anda. ucuz atlattım yani?

Bu durumda fotoğrafları saklamanın fiziki ya da dijital/online olarak en güvenilir yolu nedir?
- Google Fotoğraflar bir gün hesabınızda bir sorun var deyip, girişimi engelleyebilir mi?
- Harici bellekler her zaman bozulma riski gösteriyor, cd ya da usb bellekte de saklasan hepsinin bir anda açılmama riski söz konusu?
- Facebook gibi bir sitede saklayıp sadece kendime görünür şekilde gizlilik ayarlarını yapsam nasıl olur?

Velhasılkelam aklımda deli sorular ve yanıtı bir türlü yok. Her türlü fikrinizi, ben söyle yapıyorumu, derdini öpeyimcilerin dahi mesajlarını bekliyorum.

 
fotoğraflarınız ne kadar yer kaplıyor bilmiyorum, çok değerliyse google drive paralı üyelik alabilirsiniz, yıllık 57 lira diyor, en düşük pakette 100 gb alan veriyor.
one.google.com

eğer bu yola girecekseniz google hesabınıza olabildiğince sahip çıkın. şifreniz kolay olmasın, çift doğrulama açın, bütün bilgilerinizi kaybetmeyeceğiniz bir şekilde saklayın ve o google hesabından başka bir işlem yapmayın, daha önce bir arkadaşın gmail hesabının banlandığını gördüm, kendisi abidik gubidik mailler atıyormuş hesabından. birden çok gmail hesabı açarak photos'a atabilirsiniz, daha önce size söylediğim gibi 1080p olarak sıkıştırıyor.
  • nahtoderfahrung  (05.05.20 19:40:23 ~ 19:43:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.