[]

"notlu kargo" ne demek?

aras'tan bir kargo bekliyorum ama şöyle bir şey var. 2 farklı siteden sipariş verdim aynı anda ikisi de aras kargo biri teslim edildiği günün ertesi günü bana geldi. diğer hala ortalıkta yok. üst üste adres/yanlış yetersiz diye not girilmiş sisteme. aradım ulaşamadım tabii ben de mail attım adres şu ararsanız teyit de ederim falan diye. gelen cevap şu:

merhaba,

adresle ilgili sorun yok kargo notlu

bu ne demek oluyor bilen var mı?

bu arada 22'sinde mersin'den ankara'ya gönderilen bir kargo bu.

edit: şöyle de 2 farklı not var.

Tarih Açıklama
23.4.2020 19:38:27 Adres yanlış/yetersiz olmasından dolayı teslimatı yapılamamıştır.
24.4.2020 14:01:02 Adres yanlış/yetersiz olmasından dolayı teslimatı yapılamamıştır.

 
Benim başıma da gelmişti gidip kendin alacaksın yoksa getirmezler, not bıraktık evde yoktunuz demekmiş.Aras kargo da bu sorun çok oluyor bazen hemen teslim ediyorlar bazende bu şekilde yapıyorlar.


  • lumos  (25.04.20 12:03:34) 
Vay anasini be. Bi tane calisan kafasina gore yoktu evde diyebiliyor ne guzel. Yogunlugu falan anlarim bi hafta sonra gelsin isterse ama yalan olayi cok sinir bozucu


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (25.04.20 13:35:58) 
Birde şöyle bir durum var getirmedikleri gibi birde iade sürecine sokuyorlar dikkat edin.Şubeyi arayın dağıtıma çıkarmı diye sorun yok derlerse sizin almanızdan başka çare yok gibi şikayetlerde birşeyi değiştirmiyor.


  • lumos  (25.04.20 15:31:02) 
valla gidip alma şansım da yok şube bayağı bi uzak ve arabam yok ufak bir şey de değil toplu taşımayla alınacak. kaldı ki toplu taşıma kullanmaktansa iade gidip tekrar gönderilmesini beklemeyi tercih ederim.

teşekkür ederim.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (25.04.20 15:37:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.