[]

Letgo'da neden şöyle bir sistem yok?

Alıcı ürünü satın alır. Letgo, ürün alıcıya teslim edilene kadar parayı satıcıya aktarmaz. Alıcı üründen şikayetçi/ ise 2 gün içerisinde şikayetini yazar. Yazmadığı takdirde üründen memnun olduğu kabul edilir ve satıcıya para aktarılır.

Böyle bir sistemin nasıl bir negatif yanı var ki uygulamaya konmuyor?


 
benzer sistemler sahibinden de veya gitti gidiyorda var.
senden bir şey aldım. sen yolladım. ben kutudan havuç çıktı dedim. eğer bu sistem olsa letgo epey uğraşır iki tarafı da memnun edebilmek için. letgo daha basit bir sistem.

  • unabomber  (24.04.20 16:17:48) 
satıcı düzgün ürün yollar, ama alıcı yalan söyler, ürünü değiştirir bozar, kırar vs. bu durumlarla uğraşılmaz. işin içine para girince karman çorman oluyor bir sürü sorun çıkıyor. letgo bunla uğraşmayarak bir sürü muhtemelen problemden de kurtulmuş oluyor.

letgoda elden alacaksın ürünü başka yolu yok.
  • jelly bear  (24.04.20 16:19:36) 
o zaman letgo letgo olmazdı zaten, bu sistemin tek amacı başka alışveriş sitelerinin sunmadığı şeyi sunmak. kargo meselesinden kurtulup bizzat ürünü görerek almak. bu da diğer sistemlerin yavaşlığını ortadan kaldırıyor.


  • awareim  (24.04.20 16:28:29) 
Komisyon olmasın diye
Bakarak, test ederek almak için
Duruma göre pazarlık vs şartı olsun diye
Diğer uygulamalardan bir farkı olsun diye
  • jimjim  (24.04.20 16:58:57) 
dedigin olunca gittigidiyor oluyor.


  • crucio  (24.04.20 17:05:00) 
peki varsayalım ürün geldi. ama alıcı gelmedi dedi. veya ürün yerine salatalık geldi dedi. bu durumda letgo ne yapacak? parayı müşteriye iade mi edecek?


  • nickini degistiren yazar  (25.10.20 17:18:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.