[]

Laptop ve uçak

Yanıma alman gerekiyor ancak prizr takmayınca açılmıyor. Hatta bazen alt kapağı açıp bataryayı çıkartıp takmam, birkaç kere uğraşmak gerekiyor. Ne yapayım?




 
bu baya sıkıntı ya, bende de vardı benze bir laptop.

eğer iç hatlarsa,

- laptopu çantadan çıkarma, eğer çantadan çıkarıp ayrı olarak x-ray'den geçirirsen mutlaka aç bi görelim diyorlar. çanta içindeyken pas geçtiğim oluyor bazen tamamen xray'e bakan elemana bağlı.

- eğer laptop mı var çantada derse, aa kusura bakmayın dalgınlığıma geldi deyip çıkarırsın ve aç derse de pili bozuk prize takmam gerekiyor dersin yardımcı olurlar.

bir kere başıma geldi, prize takmak için güvenlik benimle birlikte geldi 50 metre filan yürüdük taktık denedik geri geldik.
  • aziz dostum jack  (17.03.20 15:20:29) 
Bataryası bitmiş bilgisayarı çalıştıramadığım için güvenlikte kağıt gibi, ince metal tabaka gibi bir şeyi ekranın etrafına sürüp kontrol etmişlerdi. Artık uyuşturucu mu kontrol ediyor, manyetik alan mı neydi bilmiyorum.


  • kobuzchu kiz  (17.03.20 15:26:22) 
sıkıntı olmaz merak etme, birkaç kere tamir maksatlı açılmayan laptop taşıdım yanımda. Böyle durumlarda güvenliklerde patlayıcı iz dedektörleri (ETD) var. onun stripini laptopun ve çantanın sağına soluna sürüp cihaza takıyor. Birkaç saniye sonra tamam geçebilirsiniz diyor.


  • okumayi sevmeyen okur  (17.03.20 15:27:29) 
Öyle bir dedektör varsa hiç açılmıyor deyim o zaman. Açmak baya uzun sürebiliyor o yüzden masaüstü gibi kullanıyorum.


  • black mamba  (17.03.20 16:19:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.