[]

twitter archive .js uzantılı dosyalar

epeydir kullanmamıştım twitter archive'ı bugün bi şeye bakmak için indirdim ama baya değişmiş. eskiden direkt twitter arayüzünde açan bir dosya geliyordu, istediğimiz ayı açabiliyorduk vs. şimdi .js uzantılı dosya gönderiyorlar, tarayıcıda açınca kod şeklinde epey kullanışsız ve arayüzsüz bir şekilde binlerce tivit geliyor. bunu düzgün bi şekilde açmanın bi yolu var mı? "Tweet are available in our API documentation: developer.twitter.com" şeklinde bir bilgi de var mesela readme dosyasında belki bi işe yarar. tivitlerin nasıl geldiğini de aşağıda 1 örnekle göstereyim.

"tweet" : {
"retweeted" : false,
"source" : "<a href=\"twitter.com\" rel=\"nofollow\">Twitter Web Client</a>",
"entities" : {
"hashtags" : [ ],
"symbols" : [ ],
"user_mentions" : [ ],
"urls" : [ ]
},
"display_text_range" : [ "0", "140" ],
"favorite_count" : "0",
"id_str" : "489024253048962880",
"truncated" : false,
"retweet_count" : "0",
"id" : "489024253048962880",
"created_at" : "Tue Jul 15 12:35:42 +0000 2014",
"favorited" : false,
"full_text" : "örnek metin",
"lang" : "tr"

 
bu bir json data formati. gunumuzde kullanilan en populer data degisim formatidir. bunun basinda ve sonunda da { ve } olmasi gerekir normalde. json destegi olan herhangi bir text editorde acabilirsin.


  • emrahday  (09.02.20 23:09:01) 
@emrahday yani burdan arayüzle görme şansım yok anladığım kadarıyla, text editor dediğinizin not defterinden, tarayıcıdan vs. açmaktan tek farkı bazı satırları kapatabilmek oluyor bunda ki bu durumda pek bi fayda sağlamıyor bu


  • semaforo de medianoche  (10.02.20 19:47:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.