[]

"İsveç'te bombalı saldırılar günlük hayatın parçası oldu"

videoyu izlerken dumur oldum, yorumları okurken inanmak istemedim.

yorumlarda, malmö'de eskiden öğrencilik yapan biri, "göç dalgasından önce dünyanın en sakin ve huzurlu yeriydi" yazmış.

yine yorumlarda, avrupa'nın diğer şehirlerinde yaşayan türkler, "bizim burayı daha da cehenneme çevirdiler ama hümanizm sekteye uğramasın ve mülteci düşmanlığı olmasın diye medyanın bunları haber yapması yasak" yazmışlar.

bütün bunlar gerçek mi?

www.youtube.com

 
hocam anlamakta güçlük çekiyorsanız iç politikaya bakın. yaşadığımız ülke de bu şekilde cehenneme çevrildi zaten haberiniz vardır muhtemelen.


  • Tears of Devil  (12.12.19 21:41:50) 
haber hakkında bilgim yok ama bahsettiğiniz mültecilerin dahil olduğu suçların medyadan saklanması olayı gerçek. birkaç yıl önce polis benzer bi olayı gizlediği için skandal olmuştu.

www.nytimes.com

popülasyon, işgücü, ekonomi.. birçok sebepten ötürü göç için bu tür politikalar izleniyor
  • sttc  (12.12.19 22:53:46) 
Aslına bakarsanız artık öyle göçmen sempatisi falan yok İsveç’te. Medyaya öyle yansıtılıyor çünkü İsveç dünyanın en melek ülkesi olarak bilinmek istiyor. Kendini böyle gösteriyor.
Bir İsveçlinin göçmenle sevgili olması evlenmesi ya da arkadaş olması çok zor mesela.
Göçmenleri işçi ihtiyacını gidermek için veya doktor-diş hekimi açığını kapatmak için alıyorlar.
Kendi halkı çalışıp okumayan, üniversite yerine 1-2 senelik eğitim sertifikalarıyla iş yapan, 1 sene çalışıp bi sene işsizlik maaşıyla gezen, dünyaya kendini olağanüstü pozitif koşullara sahip gösteren her ülkenin kaderi bu olacaktır.
  • megalomaniac  (12.12.19 23:46:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.