[]

İngilizce kursu önerisi

arkadaşlar bu kurs olayı öyle bir olay ki hepsi tek tek dolandırıcı farkındayım ama aralarından en gidilebilir İngilizce kursu hangisidir? çok temelim yok, iyi anlamda İngilizce öğrenmek istiyorum. Fiyat Türkiye içerisinde olduğu sürece önemli değil yeter ki iyi bir şekilde öğretebilsinler.




 
Türkiye'deki kurslar hakkında bilgim yok ama eğitim sistemi hakkında var.

Başlangıç seviyesindeyseniz kursun ne kadar iyi olduğu önemli değil bence. Her kurs "subject + verb + object" kalıbını öğretecek zaten, başka bir yolu yok bunun. O bahsettiğimiz farklar intermediate seviyelerinde ortaya çıkıyor. Bana sorarsanız, ulaşım, banka gibi temel düzeyde İngilizceyi Türkiye'de öğrenip yurtdışında gerçek ortamda bulunmanız. Almanca için yaklaşık 6 ay Goethe'ye gittim İstanbul'da, ardından Almanya'ya gittim ve eğitimimin sonunda o farkı çok net gördüm.

İlk gittiğim zamanlarda hayatta kalacak kadar Almancam vardı. A2 ile gittim Almanya'ya. Penny'de kasiyer kadın fiş ister misiniz, poşet ister misiniz diye soruyor çat pat anlıyorum ama o özgüvensizliğin verdiği his ile anladıklarımı bile idrak edemiyorum. Aylar geçti. Tabelalar, tramvaylar, MediaMarkt, Acun abi wir sind aus Deutschland beatbox yapmaya geldik falan derken Almancam gelişti. Tamam da ben bunun farkında değilim. Bir gün o ilk geldiğimde fiş, poşet muhabbeti yapan kadınla bir konuda Almanca tartıştığımı fark ettim. O nokta, dil öğrenimi konusunda benim için dönüm noktası oldu. İçindeyken fark etmezsen bile üçüncü bir göz ile dışarıdan bakınca o minik minik biriktirdiğin bilgiler günün sonunda kocaman bir dil yapıyor.

Çok konuştum yine, uzun lafın kısası biliyorum döviz çok yükseldi ama Türkiye'deki dil eğitimini minimum seviyede tutup üzerine bir şeyler koymak için yurt dışına gerçek bir ortama girin. Dil okuluna gelmek isteyen yakın arkadaşlarıma yardımcı oluyorum bazen. Alıp kendi okuluma götürüyorum ki gerçek öğrenme ortamını görsünler. Neyle karşılaşacaklarını, "İngilizce nedir" kendi gözleriyle görsünler. Yoksa kursta mıy mıy anlatmak değil mevzu.

Bir sorunuz olursa, elimden geldiğince yardımcı olurum. Şimdiden bol şans.
  • fxinturevi  (20.11.19 03:58:33) 
Sen şimdi bunu araştırırken her baktığın sayfada yurt dışına git orda öğren diyen birileri çıkacak. Zaman ve imkan olsa herkes bunu yapar zaten. Geçenlerde bir duyuru denk geldi. 2000 TL param var Cambly'den eğitim alayım mı demiş biri. Öteki de parayı yurt dışında eğitim için kullan diye cevap yazmış:/ 2000TL! yurt dışı eğitimi!? O yüzden böyle bir şansın yoksa bu tarz yorumlara bakıp kursa gitmenin faydası olmayacağını düşünüp vazgeçme.

Her neyse, British Side'a giden birkaç arkadaşım vardı zamanında ve memnundular. Bir bak istersen. Kötünün iyisidir muhtemelen.
  • kakaolu kremali biskuvi  (20.11.19 06:23:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.