[]

Araç Haciz & Maaş Haciz

Merhabalar,

2015 yılında hem maaşımın 4 te 1 ine haciz konulmuştu, hem de aracımı polis alıp götürdü ve sonra açık arttırmayla satıldı.

Bu 2 konuyu belgelemem lazım ama e-devlette nasıl arayacağımı bulamadım. Hangi kurumla görüşmeliyim bilen var mı?

Teşekkürler,

 
UYAP'tan bakabilirsiniz:

vatandas.uyap.gov.tr

Sol menüde dosya sorgulamadan Dava Türü İcra seçip detaylara bakabilirsiniz. SAfahat ve evrak bilgilerini sorgulayabilirsiniz.
  • hakiki ssg  (15.11.19 11:37:29) 
@hakikissg : ilgin için teşekkür ederim. Ancak buradan bulabildiklerim sadece ödemesini yaptığım masraflar. Bahsettiğim kalemleri göremiyorum.


  • Nocturne  (15.11.19 11:55:34) 
maaşınıza gelen haciz müzekeresini evraklardan görmeniz lazım. O orda kesinlikle olmalı. Geldiği tarihi hatırlıyorsanız illa ki orada olmak zorunda.

Araç konusuna hiç rast gelmedim. Ancak ilgili icra dosyasının eklerinde bu da olmalı. Çünkü bununla ilgili bir yazılı karar mutlaka vardır.
  • hakiki ssg  (15.11.19 12:41:09) 
vatandaş portal üzerinden açıp dosya sorgulamadan evrakları görebilirsiniz. ancak bunu telefondan değil pc den yapabilirsiniz. bazı androidlerde gördüm ama hangileri bilemiyorum.


  • ground  (15.11.19 13:13:41) 
@hakikissg: tamam tekrar kontrol ediyorum.

@ground : Zaten PC'den kontrol ediyorum. Dosya sorgulamadan evrakları nasıl görebilirim?

Tekrar ilgilnize teşekkürler arkadaşlar.
  • Nocturne  (15.11.19 13:20:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.