[]

Kindle

ingiltereden gelirken getirtmeyi düşünüyorum da,

çok fazla bütçem yok.

50-80 sterlin arasında, işimi görecek kadar pdf vs. de oynatabilen hangi kindle'ı almam doğru olur sizce?

hiç bilmiyorum bu cihazları. ayrımlarını vvs. de bilmiyorum. tek ihtiyacım olan şey; arada kitapları bundan okuyabilmek, mümkünse pdf dosyalarını da çalıştırabiliyor olsun.

wifi imiş, ek özelliklermiş vs. ilgileneceğimi düşünmüyorum.

örneğin; 167ppi ile 300ppi arasında büüyk bir fark oluyor mu okuyucu açısından?

 
bu arada üç aşağı beş yukarı bütçemle denk gelenler;

www.amazon.co.uk

www.amazon.co.uk

www.amazon.co.uk



bütçemi aşan

www.amazon.co.uk


----

şimdi bunların birbiri arasında "önemli" farkları neler?
bütçemi aşan kindle'ı alırsam ekstra ne özellik sahibi oluyorum? almazsam ne kaybediyorum?
  • tchuck  (15.07.19 10:21:45) 
refurbished olani salla. refurbished dedigi, ikinci eli elden gecirip tekrar piyasaya surmek. orada olsan neyse de, alip geleceksen bence refurbished alma.

en pahali olanin cozunurlugu daha yuksek, 8 GB ve su gecirmez. Hizlica baktim.

1 ve 3 arasindaki fark ise sanirim 1'de isik var gece de okuyabil diye, digerinde yok. baska da bir farklari yok gibi. Ikisi de 167 cozunurluk, 4 GB vs.

ben 1'i alirdim.
  • sen de başını alıp gitme ne olur  (15.07.19 10:31:02) 
167ppi ile 300ppi arasında çok fark olmaz değil mi o kuma kalitesi olarak?


  • tchuck  (15.07.19 10:32:14) 
sanmam. bende cok eski bir kindle vardi 6-7 sene once. herhalde cozunurlugu falan da yuksek degildir. bir sorun yasamiyordum.


  • sen de başını alıp gitme ne olur  (15.07.19 10:42:50 ~ 10:56:11) 
Işıklı olsun yeter


  • westblack  (15.07.19 10:53:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.