[]

Uyuyabilmek İçin ZMA mı Atarax mı?

Kendimi bildim bileli hep çok geç yatan bir insan oldum. Lisede 2 gibi, üniversitede bazen 3, bazen 5 gibi yatardım.
Ancak çalışmaya başladıktan sonra bu alışkanlık işkenceye dönüştü. Önceleri 1 gibi uyumayı başarıyordum ama son bir yıldır 2'de yattığımda sevinir oldum ki bu bile günlük maksimum 5 saat uyku demek. Sürekli işe geç kalıyorum, yorgunum ve vücudumda ağrılar var. Artık hasta gibi görünmekten ve hep enerjisiz olmaktan yoruldum.

Çaylar denendi. Spor denendi. Telefondan uzak durmak denendi.

Atarax almayı düşünüyorum ama asıl ZMA diye bir besin takviyesi buldum, vücut geliştiricilerin kullandığı. Uyku kalitesini çok arttırıyormuş ve zinde uyandırıyormuş. Ancak testosteron içerdiği için kadınlarda kullanımından emin olamıyorum. Halihazırda çok ağır olmayan PKO'm da var.

 
Melatonina deneyin öncelikle isterseniz.


  • kisa  (10.07.19 12:12:20) 
Melatonina ilk 2-3 gun ise yariyor, sonrasinda ayni. Surdurulebilir degil.

Pharmaton kullanirsan uyku kalitesini bir tik arttiriyor. Harikalar yaratmiyor ama farki hissediyorsun bariz. Birkac gune etkisini gostermeye baslar. Sabahlari biraz daha rahat kalkarsin.
  • stavro  (10.07.19 12:40:56 ~ 12:41:54) 
atarax kullandum psikiyatrinin tavsiyesi ile.
uzun sürede etkisi devam ediyor.
ilk 3-4 gün yarım tablet sonra tam tablet kullan.
  • aslindasorunumpsikolojik  (10.07.19 13:35:46) 
lisedeyken unisom kullanmıştım.işe yarıyordu ama gün içinde hafif sersem oluyorsunuz. aktif olmanız gerekiyorsa sorun olabilir.


  • potsdamer  (10.07.19 13:56:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.