[]

30-Day Squat Challenge

İşe yarıyor mu bu tarz programlar gerçekten?




 
7 günde 3 kilo verme diyetleri gibi bunlar da. vücudu şekillendirmek için daha sürelerde sporla, temiz beslenerek yapılması gerekiyor. 30 günde mucize sonuçlar olmuyor.


  • lilyb  (28.06.19 12:51:54) 
250 squat yapacak seviyeye gelirsen işe yarar bence. hatta ilk gün 50 2. gün 60 yapabilmek bile büyük başarı.


  • ayin yazari  (28.06.19 13:05:44) 
Ne için işe yarıyor mu onu söylemeniz lazım önce.


  • synthetic a priori  (28.06.19 13:13:47) 
hiç yapmamak ile kıyaslandığında işe yarar diyebiliriz
bu gibi spesifik programların yanında rutin bir antrenman programı takip etmenizi de tavsiye ederim
uzun vadede bu ikisiyle elbette netice alırsınız
  • superb  (28.06.19 14:00:32) 
Tabiki hiç spor yapmayan bir insana göre fark olur ancak 30 günde istenilen gibi bir değişim göreceğinizi zannetmiyorum.

Spor yapanlar arasında insan vücudunun kompozisyonu ikiye ayırılır genel olarak: lean body mass ve fat mass. Lean body mass dediğimiz vücuttaki sıvılar, kemikler ve kaslar olarak özetlenebilir. Fat mass de direkt olarak yağ zaten.

Bir insanın vücudunu şekillendirmek istemesi, fat mass kaybedip bunu aradaki farkın bir kısmını lean mass'e eklemesi demektir. Bu da tabiki yağ yakıp, sadece kas yapabileceğiniz için kas yapmakla olur.

Evde bunu en iyi nasıl yapabilirim derseniz tüm vücudu çalıştıran vücut ağırlığı antrenmanlarını kullanabilirsiniz. Şınav, mekik, squat, burpees, jumping jacks vs. gibi egzersizleri günde 10-15 dk hızlı tempoda yapar ve yemenize içmenize dikkat ederseniz 30 günde gözle görülür bir ilerleme olur.
  • synthetic a priori  (28.06.19 15:30:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.