[]

55" Hangi Televizyon?

Merhaba,

Salonda kullanılmak üzere 55" civarı; UHD , Netflix ve Smart tv olan hangi ürün alınmalı?

Bütçe: 4-6 arası

Teşekkürler

 
Sony, Android tv olmasıyla ve özellikleriyle bence diğerlerinden bir gömlek üstte. Uygulama namına hiçbir sıkıntı çekmezsin, vlc player kur, ip tv kur istersen asphalt indir oyna. Kumandada netflix tuşu var, yeni serilerde sanırım youtube tuşu da var.

www.vatanbilgisayar.com
  • kimlanbu  (17.05.19 14:40:38 ~ 14:43:29) 
Hocam valla bu tv işi gerçekten çok fazla araştırılıp öyle alınması gereken bir şey. Paneller, yenileme hızları, renk gamı, elektrik sarfiyatı vs. alma kriterlerini çok fazla değişkenlik gösterebilen bir elektronik ürün.


  • ulukayin  (17.05.19 15:00:34) 
Samsung nu8000 almak üzereyim bir bakın isterseniz.


  • demirKamil  (17.05.19 17:42:26) 
Philips 55pus7303


  • belki lazim olur  (17.05.19 20:57:05) 
smart tv arayuzu olarak en kullanisli en hizli arayuz LG'nin WebOS arayuzu. isisne yarayabilecek butun uygulamalar mevut(netflix,spotify, youtube, play movies, amazon prime vs) ve uyuglamalar arasi yada kanallar arasi gecis cok hizli. panel olarak da diger cogu uretici panelleri LG'den alir. aslinda arayuz disinda markalarin onemi yok. her markanin farkli segmentlerde tv'leri var. fiyat farkliligina en cok farkli kalitede paneller kullanarak sagliyorlar. o yuzden onemli olan butcenin alabilecegi en ust seriden tv almak.


  • nickmickyok  (18.05.19 00:26:19) 
panele odaklanin, duzgun bir ekran almak onceliginiz olsun.

netflix-smart vs olayini tv box'larla cozun. hem daha stabil hem daha hizli olacaktir. (tv'lerin smart'lari les gibi ve 2 sene sonra cop oluyor)
  • bambaleyo  (18.05.19 11:05:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.