[]

50 - 100 kelimeyi aynı anda çevirebileceğim bir site var mı?

Toplu kelime çevirisine ihtiyacım var. 100 150 kelimeyi kopyala/yapıştır veya excel formatında verip ihtiyacım olan dildeki karşılığını alabileceğim bir site var mı bildiğiniz?




 
Google translate neden kesmedi?


  • her giriste sifresini unutan adam  (11.05.19 15:27:37) 
  • hitsumo  (11.05.19 15:59:14) 
@hitsumo bu çok güzel oldu teşekkürler :)


  • bidakikanizialicam  (11.05.19 16:14:40) 
Yandex ceviri daha iyi


  • bradshaw  (11.05.19 16:20:58) 
Yazdığımı sallamamissiniz da, excel’e tek tek yazana kadar translate’e aralarina nokta koyarak yapistirmak daha kolay degil mi?


  • her giriste sifresini unutan adam  (11.05.19 16:29:29) 
@her giriste kelimeler elimde toplu şekilde duruyor. asıl ortaya nokta koymak istesem yine excel'den faydalanacağım. ayrıca bildiğim kadarıyla google translate'in kelime sayısı sınırı var. Yazdığını sallamamak demeyelim de üslubun hoşuma gitmedi, tanımadığın samimi olmadığın birine kesmedi mi demek bana saygısızca geldi, o yüzden görmezden geldim.


  • bidakikanizialicam  (11.05.19 16:46:18) 
@bidakikanizialicam neden saygısızlık olsun, akademik yazışma yapmıyoruz, bu kadar hassas olmaya gerek yok, bu bir deyim.

Word’e elinizdeki metni yapıştırırsınız, bul değiştir özelliğiyle tüm boşlukları tek seferde nokta’ya çevirir ardından da translate’e parca parca yapıştırırsınız. Eminim excel’de her kutuya tek tek oturtmaktan daha kolay olacaktır. Kolay gelsin...
  • her giriste sifresini unutan adam  (12.05.19 10:24:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.