[]

kedi geldi eve, su minnosu alayim mi? black&decker kullananlar

ev 1+1, yerler parke, salonda ufak bir kilimimsi var sadece. normalde plastik supurgeyle supurup farasla toplayip atiyorum, ustune mop geciyorum.

bir adet dandik dikey supurge var ama pipetle hupletsem daha iyi cekerim tozlari.

kedi geldi eve.

evde yeni bir esya koyacak yer yok. o yuzden kucuk bir sey almam lazim. sunu cok begendim. daha once kullanmis olan var mi? 600tlye sarjli supurge aliyorum cunku. ama sanki cok Pratik gibi duruyor. esnek borusu oldugu icin duvar koselerini falan supurebilirim sanki bununla.

www.gittigidiyor.com

 
Uzun borusu yok mu? Hep eğilerek süpürmek zor göründü bana. 600 tlye philipsin en basit normal elektrikli süpürgesini de alabilirsiniz. Şarjlı birşey istiyorsanız da elektroluxler iyi, onun biraz daha ucuzu da vestel rüzgar.


  • curukturpkokusu  (29.03.19 13:02:46) 
bunun tasarimi degisik. hortum var ama kisa, yuvarlanip supurgeye dolaniyor gibi.

normal supurge koyacak yer yok diye istiyorum bunlari.

elektrolux ve vestele de bakayim.
  • jimicik  (29.03.19 14:04:16) 
Calisma suresi 12,5 dakika. Cok yetersiz inanin. Sarjli dikey olanlari var elektrolux’un onlara bakin


  • 65 derece  (31.03.19 21:14:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.