[]

"netflix şuan ne izleniyor" bilgisini kapatmak?

mesela ortak hesap kullanıyoruz 2 kişi tek kişilik hesapta. Biri izlerken diğeri izleyemiyor bu tamam.

ama mesela o izlerken ben girince, onun ne izlediğini görebiliyorum.

bunu kapatmanın yolu var mı?

 
Bildiğim kadarıyla paketler sadece aynı anda izleme sayısına göre değişiyor. Aynı anda tek kişi izleyebiliyorsa bile 5 tane ayrı profil oluşturabilirsiniz. Herkes sadece kendi profiline girdiği sürece sorun kalmaz.


  • mentat  (21.03.19 21:52:09) 
yok hocam, 5 profil de olsa sadece 1 kişi izleyebilir o zaman diğer profiller izleyemez. diğer profildeki girmek isterse de "profil1 bla bla'yı" izliyor diye uyarı çıkıyor. ben işte o ne izlediğni göstermemesini istiyorum.


  • c1b2k3  (21.03.19 22:00:29) 
Oyle bir secenek yok.


  • Deathrow  (21.03.19 22:07:12) 
hocam bizde 4 kişilik paket var herkes aynı anda izleyebiliyor. emin misin öyle bir uyarı çıktığına?

edit: aynı şeyi aynı anda izledik mi onu bilmiyorum ama bahsettiğin uyarıya hiç denk gelmedim
  • ayin yazari  (21.03.19 22:30:46 ~ 22:31:10) 
o uyarı bizde de çıkmıyor +1
biz de 5 kişi izliyoruz işten sonra herkes kendi evinden kendi profilinden izliyor öyle bir uyarı görmedim.

  • kitik  (22.03.19 10:31:05) 
tek kişilik hesap kullanıyoruz biz. yani 1 kişi izleyebiliyor ama çok profil oluşabiliyor o sorun değil. o yüzden soruyorum.


  • c1b2k3  (22.03.19 18:34:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.