[]

Bir gün önceden "yatış göstermek" ne demek?

Kardeşim yarın küçük bir ameliyat olacak. Damakla üst dudak arasındaki küçük etizkesecekler. Doktor 1 gün önceden yatış göstericez demiş. Bu ne demek? Neden yatış gösteriliyor? Hastanede mi kalınacak bu gece?




 
Olması gereken bir gün önceden yatış yapıp hastanın ameliyat sürecine hazırlanmasıdır. Gerek beslenme, gerek tahlil vs için yapılır ama devletten para almak için yapıyorlar. Hasta evde, hasta mutlu, hastane mutlu. Win win yani..


  • insomnia  (20.02.19 09:21:41) 
evet bir gece önceden yatırıp takip edeceklerdir. çok çok basit bir ameliyat olduğunu okumuştum bi kaç gün önce. geçmiş olsun.


  • elorelia  (20.02.19 09:35:20) 
insomnia+1
Normalde ameliyattan bir gece önce hastaneye yatırırlar. Burada yatış işlemlerini yapacaklar, "git evde yat, sabah erkenden gel" diyecekler.

Edit: anestezi alacaksa belli bir saatten sonra yemek yemesii hatta su içmesini yasaklayacaklar, o kurala uysun, yemesin içmesin.
  • kobuzchu kiz  (20.02.19 09:42:50 ~ 09:43:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.