[]

ingilizce öğrenmenin en ucuz yolu nedir?

selam fellas,

kız arkadaşım ingilizce öğrenmek istiyor ama kursa gidebilecek kadar maddi imkanı yok. özellikle iş görüşmelerinde falan ingilizce sınav ya da mülakatlarda sıkıntı yaşıyor çok doğal olarak da tercih edilmiyor. kursa gitmeden online şekilde ya da başka bi şekilde nasıl maliyetsiz şekilde öğrenebilir?

teşekkürler.

 
  • shangrilla  (31.01.19 23:43:35) 
En ucuz yolu zamandır bence, en az 2 seneyi sadece İngilizceye ayıp gece gündüz İngilizce çalışmak. Gramer ve kelime çalışmalarının yanında Youtube ve internet kaynakları, pekiştirici uygulamalar ve seviye seviye hikaye kitapları ve ing altyazılı diziler, podcastlar. Seviye daha da ilerleyince speaking için ana dili İngilizce olanlarla konuşma uygulamaları var.


  • siyah giyen adam  (31.01.19 23:49:40) 
En ucuz yolu aslinda en etkili yolu, kelime ve kalip ezberleyecek, kendi kendine dialog yazacak, dilbilgisi calisacak, sorusu olursa internetten soracak.


  • Traveller  (01.02.19 00:10:22) 
En ucuz yolu torrentten dizi film indirip adam gibi altyazısız izleyip anlamaya çalışacak düzeyine göre. Hiç olmuyorsa ing altyazılı izleyecek.

Kursla ingilizce mi öğrenilir yapmayın ya ben bir tane kursa gidip de ingilizce konuşabilen konuşulanı anlayabilen görmedim. Kurslar para tuzağı değil ama öğrenmenin bir yolu da değil. Sadece disipline sokar öğrenmek isteyeni, para verdim gideyim bakayım diyerekten.

İlgi meselesi. Türkçe tv izlemesin öğrenir.
  • bos gezenin bos ustasi  (01.02.19 01:14:37) 
msn'den yabancı hatun kaldırmak.

cinsiyetçilik yapmamak lazım dilde ayıp olmaz, msn'de yabancı hatun "nude"leri almaya çalışmak her zaman en iyi ingilizce öğrenme yöntemidir.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (01.02.19 01:30:51) 
En kolay yol arkadaşın dediği gibi dizi-film izleyerek. İnsan istemeden de olsa bir şeyler öğreniyor. Bunu kademe kademe yapabilir. Önce bölümü türkçe altyazılı izler, sonra ingilizce altyazı. Youtube'daki çoğu ingilizce video'da altyazı seçeneği oluyor. Daha sonra ilerletmek için türkçe çevirisi olan ingilizce makaleleri okuyabilir. Uçaklardaki dergilere mesela online ulaşabilir. Dizi-filmin önemi ise telaffuz kısmında ortaya çıkıyor. Türkiye'de birçok akademisyen yazılı olarak ingilizce öğrendiği için konuşmada ve anlamada sıkıntı yaşıyorlar. Aslında ingilizce bilmiyorlar, sadece yds'den 65 alabilecek duruma geliyorlar. Çare dizi-film.


  • the coon  (01.02.19 03:03:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.