[]

Onyx Boox E-kitap okuyucu kullanan var mi?

Selam,

Halihazira kindle pp2 kullanıyorum ama pdf dosyaları okumak hele ki içinde grafik açıklama kutusu vs varsa bir felaket oluyor. Elimde sağlam da pdf arşivim var, onları doğru düzgün okumak için Onyx Boox almayi dusunuyorum.

Normal ekitap okuyuculardan biraz daha pahalı ama uzun vadede hakkını vereceğimi düşünüyorum. Çeşit çeşit versiyonları ve modelleri var hangisini tercih edeceğimi de bilmiyorum. Alip kullanan var mi? Aliexpress'ten almak mantikli mi yoksa amazondan mi getirmeliyim? Türkiye'de de satan birisinin facebook sayfasını gördüm...

Tamamen kitap okumak için kullanmayı planliyorum; kindle'dan bir iki tik daha buyuk olsa iyi olur baska da bir beklentim yok.. şimdilik..

Konuyla ilgili her türlü tavsiyenizi beklerim, teşekkürler.

 
merhaba biraz konu dışı ama fikrimi söylemek istedim. oled yada super amoled tablet düşündünz mü? ben de ekitap düşünüyordum. samsung s8 aldıktan sonra resen ihtiyacım kalmadı. sadece harflere ışık veriyor gerisi karanlık. arka aydınlatma yok. hem pil uzun gidiyor hem güneşta ışıkta yolda her yerde okunabiliyor.


  • ipmus90  (27.01.19 11:59:26 ~ 11:59:46) 
@ipmus90 eminim iyidir ama e-ink'le okumanın gözler için daha az zararlı olduğunu düşünüyorum o nedenle hiç araştırmadım..


  • dikensiztel  (27.01.19 15:47:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.