[]

Nazım Hikmet'in "İnsanların İçindeyim" şiiri hangi eserinde yer alıyor?

Bu şiir Grup Yorum tarafından şarkı olarak söylenmiş. Fakat şarkıda kullanılan sözlerin tamamı Nazım'a mı ait anlayamadım. İnternette yer alan şiirde şarkıdaki sözlerin bazı bölümleri yer almıyor.

Bu şiirin tam ve doğru sözlerine ulaşmam gerekiyor. Yayınlandığı bir kitap var mı, bakayım. Grup Yorum'un söylediği şarkıda sözlerde eklemeler var mı?


 
Birkaç gün sonra bütün şiirlerinin bulunduğu kitabı satın alacağım, kullanıcı adını not ettim rast gelince mesaj atarım


  • zxcd  (13.12.18 21:47:28) 
Birkaç ay sürebilir tabii. Hayat


  • zxcd  (13.12.18 21:48:42) 
goo.gl

Evet şarkı sözleri düzenlenmiş halidir.
  • kablelvuku  (13.12.18 22:08:01) 
gece 9-10 siirleri (bazi kaynaklarda piraye icin gece 21-22 siirleri diye geciyor)
surada da var (sarkiya refere olmadan) guneydergisi.org

  • viva paulista  (13.12.18 22:20:16) 
Bendeki "Nazım ile Piraye" kitabında var insanların içindeyim şiiri. Fakat eski bir kitap olduğundan yeni basımı var mı bilmiyorum. Grup yorum versiyonu kısaltılmış ve sadeleştirilmiş hali.


  • biravekahve  (13.12.18 22:48:31) 
eksiup.com
eksiup.com

saat 21-22 şiirleri’nde değil, yatar bursa kalesinde’nin 1937-1951 ayrımında bulunuyor.
  • meyal  (13.12.18 22:51:14 ~ 22:52:23) 
Bende tüm şiirlerinin olduğu kitap var ama bu isimde şiir yok dizinde. İsmini iletirseniz şiiri sizinle paylaşabilirim.


  • livaneli kadir  (14.12.18 00:09:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.