[]

Klasik bir Ekitap Okuyucu sorusu

Selam Galyalılar,

Malum kriz var piyasada kitaplarda gram altın gibi olmuş, bütçeyi zorluyor haliyle. Bende bir ekitap okuyucu alayım diyorum ama çeşitlerdende anlamadım fiyatlardan ve markalardan da.

Sizden ricam bu konuda bana yardımcı olanız yönünde?

- Orta segment olsun
-Çabuk bozulmasın(bozulurmu bilmiyorum ama )
-Fiyatıda çok çok pahalı olmasın
-Yurtdışından hangi ülkelerden ucuza alabilirim.

bu konularda deneyimlerinizi benimle paylaşmanız beni memnun edcektir.

Sevgiler

 
10 sene önce en ucuz Kindle modelini aldım, hala kullanıyorum. Bu kitap okuyucusu konusunda segment, model, özellik vs. ile uğraşmaya hiç gerek yok bence. Hemen hepsi kolay taşınabilir, şarjı epey uzun gidiyor ve bir sürü formatı destekliyor (desteklemese bile Calibre ile çevirmek zor değil) O 20GB bu 10GB, bunun lambası var, şunun ekranı dokunmatik falan filan para tuzağı.


  • bruce mclaren  (19.11.18 16:47:25) 
Işıklı olsun. Olmayanından olanına geçince çok iyi anladım bunun önemini.

Geri kalan hiçbir şeye takılmadan alabilirsin.
  • fermiparadoksu  (19.11.18 16:50:22) 
fermiparadoksu +1
Işıklı olması en önemli kriter. Başka şeye gerek yok. Gece zifiri karanlıkta, yatakta ışığı açmaya gerek duymadan kitap okuyabilmek harika bir şey.

Marka olarak da kobo kullanıyorum, tavsiye ederim.
  • bir fincan kahve ile film izlemek  (19.11.18 19:19:56) 
2 yıl önce 100 liraya İkinci el kobo marka okuyucu aldım. İçinde 10bin kitap yüklüydü. O zamandan beri sorunsuz kullanıyorum.

Sen de ikinci el bişey almayı düşünebilirsin. Daha sonra ihtiyacına göre gerekirse model yükseltirsin.
  • kaptan memo  (19.11.18 20:51:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.