[]

Adana'da bir programcı ne kadar maaş alır?

Merhabalar,

Aslında soru başlıkta gizli ama neye göre kime göre sorusuna cevap olması açısından açıklama yapayım, Adana'da kurulması düşünülen bir yazılım şirketinde sıfırdan kurulacak bir kadroda görev alacak, deneyimli web programcısı ve arayüz tasarımcıları aşağı yukarı ne kadar maaş talep eder? Burada anahtar kelime şirketin de yeni kuruluyor olması yani kadro da sıfırdan oluşacak.

Çalışacak personelin 4 yıl bilgisayar mühendisliği mezunu olup üst düzey deneyimli bir senyör olması beklentisi olmayacak amaç iyi bir ekibi sıfırdan kurup yetiştirmek ve birlikte büyümek.

Çalışacak personel'den sayısız dil sayısız platform bilmesi beklenmeyecek, API tarafını yazacak personel sadece kendisi ile ilgili kısmın bilgisine sahip olacak ara yüzü yazacak kısım ise sadece AJAX, JQuery, Javascript konularına hakim olacak.

Bu şartlarda çalışacak personeli tatmin edecek maaş sizce ne olmalı?

 
şartlar net olarak ortaya konmadıktan sonra maaş ile ilgili bir şey söylemek zor. anladığım kadarıyla şirket ajans gibi çalışacak. backendde hangi platformu kullanacağınızı netleştirin bence. .net mi java mı php mi rails mi yoksa nodejs vb. ile mi backendi ayağa kaldıracaksınız. yukarıda saydığım nitelikteki midlevel personelin maaş istekleri birbirinden farklı olacaktır. frontendde zaten yazdıklarınızdan js developer arıyorsunuz. js developer ara yüzü yazar ama tasarımı kim yapacak? tasarımı da mı aynı kişiye yaptıracaksınız? detaylandırmanız gerek bence.

midlevel developerlar pazarlık yapmasını öğrenmiş personeldir. yeni mezunlar gibi maaş konusuna tamam deyip geçmezler.
  • undertaker  (06.11.18 10:58:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.