[]

ingilizce kurslarında ve hazırlık sınıflarında kullanılan güncel kitaplar

Merhabalar,
yab komşumuz, kızına ingilizce dersi vermemi istedi. Sıfırdan başlayıp gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Lakin kitap üzerinden, sistematik olarak ilerlemek istiyorum. Güncel ya da çok eski olmayan hangi kitaplar, kurslarda, hazırlık bölümlerinde kullanılıyor? Bir şekilde temin etmem lazım. Hatta elinde olan ve satan varsa, alabilirim bile.



 
odtü hazırlık'ta ana kitap language reader. her seviye için var, orijinali çok pahalı ama korsanı 25 lira falan, listening kısımları da var. beginner için bi fikrim yok ama elementary için password 2 vsr, pre-int olunca password 3'e geçiliyor, bu listening and vocabulary kitabı yabi önemli ama CD leri yoksa işe yaramaz. yine elementary de english grammar in use var, adı üstünde grammar kitabı. keza focus on writing daha ileri düzeylerde var, writing geliştirmek adına. yani kendiniz de ayrıca bakacaksanız mutlaka listening kitapları şart, aynı şekilde writing egzersizleri de öyle. odtü'de kendileri fotokopi dağıtıyor mesela başlangıç için writing adına. o yüzden siz ödev verebilirsiniz o gün öğrendikleri ile ilgili bir writing olarak.


  • mehmed resad  (19.10.18 22:43:55) 
Speak out serisi de hem İÜ hazırlıkta hem gittiğim bir kursta kullanılıyordu. Kırmızı, yeşil ve mavi kitaplar elementary, pre intermediate ve intermediate. Sadece listening için CD yani orijinal kitap gerekiyor.

Reading için Read and More odtü yayınları.
  • siyah giyen adam  (19.10.18 23:08:38) 
Face2Face akademik alanlar disinda kullaniliyor. Akademik icin Language Leader seviliyor.


  • Traveller  (19.10.18 23:23:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.