[]

İstanbul'da indirimli kitap satan yer

Merhaba arkadaşlar, internetten kitap almayı sevmiyorum ama çoğu kitapçı da etiket fiyatından satıyor. Mümkünse anadolu yakasında etiket fiyatından indirimli kitap satan ve aradığımız çoğu kitabı bulabileceğimiz bir kitapçı var mı? Kadıköy'de iş bankası yayınlarının yeri var orası çok iyi ama sadece iş bankası yayınları satması işi bozuyor. Sizin bildiğiniz böyle kitapçı var mı?

Not: Akmar pasajı gibi satmak için insana yapışıp bunaltan yerler olmazsa iyi olur


 
Hepsini bir arada etiket fiyatının altında bulmak zor (varsa ben de bu duyurudan öğrenmiş olurum).Aradığınız kitabın kendi satış yerine gidebilirsiniz mesela İmge Kitabevi var (kapanmadıysa) kendi kitapları daha indirimli ya da Legal Kitabevi,Tarihçi Kitabevi.Diğer bir tavsiyem kitapları çok temiz satan sahaflar var Moda tarafında ya da Bahariye'de Kafkas Pasajı var (Moda sahnesinin olduğu pasaj).Bookshelf var (Akmar'ın önünden yolun sağına doğru yokuşu çıkınca sağ tarafta). Sahafta en fazla baskısı olmayan kitaba normalden daha farklı fiyat biçilebilir onun dışında çoğunluğu 5-10-15 TL bazında kitapları var.Sahafların büyük bir çoğunluğu www.nadirkitap.com 'da kayıtlı satıcılardır.Oradan da satın alabilirsin, kargoyla eve gelsin dersen.


  • çılgındünya  (30.07.18 12:58:33 ~ 15.08.18 15:09:12) 
@çılgındünya

teşekkür ederim yorumunuz için, sahaflar da olabilir aslında evet. bu arada bir yer de ben söyliyeyim kadıköy rıhtımda hemen kitap isimli bir kitabevi var, her yayın %20 indirimli. Ancak maalesef her kitap bulunmuyor
  • marowak  (30.07.18 13:50:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.