[]

Sizin gozunuzde "keko" nedir, kimdir?

Sb




 
türkiye'nin 7'de 6'sı keko gözümde. keko olmayan nediri daha kolay açıklarım herhalde.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (25.05.18 21:50:35) 
Hiç kullanmadığım bir kelime. Görgüsüzler için mi deniyordu ?


  • damla sakızlı dondurma  (25.05.18 21:54:55) 
İsim verelim.

Mesela Ozan Tufan tipik bir kekodur.
  • bos gezenin bos ustasi  (25.05.18 21:55:47) 
Hic kullanmiyorsaniz kime diyeceksiniz ki zaten?


  • stavro  (25.05.18 22:03:25) 
Sizli bizli konuşmayı 2 gün sürdüremeyip resmiyet devam ediyorken senli benli, kankalı, hacılı konuşmaya başlayan insan geldi aklıma. Bu tip arkaaşların kekoluğa göbekten bağlı her tür durumda mutlaka bi hareketleri oluyor. Turnusol vazifesi görüyor.


  • IncredibleMau  (25.05.18 22:09:12) 
youtube'a "aklım gider aklına" yazın ordaki eleman vücut bulmuş hali benim için. sözler, tripler fln şarkı bütünüyle keko anthem.


  • aydogank  (25.05.18 22:23:36) 
-Toplumsal yönden farklı olmak için her türlü şeyi yapıp da erkekliğine/kadınlığına zeval gelmesin diye geleneksel şeylerden de kopamayan insanlar. Mesela dar paça pantolonlu, cıvıl cıvıl çiçekli gömlek giyen bir erkeğin tesbih sallaması veya kabadayı gibi yürümeye çalışması kekoluk göstergesi.

-"Erkek dediğin x olacak, patronluğunu her zaman belli edecek." diyen bir kadın kekodur.

-Son model veya berbat arabası ile egzoz patlatan, bangır bangır şarkı açarak kulakları patlatan şahıs kekodur. (İsterse Bach çalsın)

-Erkek küfürleri eden kadın kekodur.

-Sahip olduğu her türlü maddi varlığıyla hava atan kişi kekodur.

-Nargile dumanını burnundan çıkaran kadın kekodur.

-Babet ya da topuklu giyen ama ayağına büyük gelmiş gibi neredeyse parmak uçlarını gösteren ayakkabı giyen kadın kekodur.

-Kilosuna aldırmayıp da daracık gömlek giyen adam kekodur.

-Yolda eşine/sevgilisine/partnerine "Bak beni delirtme (lan)!" gibi konuşan ve kavgasını herkese duyuran kişiler kekodur.

Listem kabarık, daha da yazabilirim.

Ben de kekoluk yapmışımdır belki, bilmiyorum ama elimden geldiğince dikkat ediyorum hal ve hareketlerime.
  • m e b  (25.05.18 22:26:44 ~ 22:27:18) 
genel görgü kurallarına uymamak. ırkla alakalı bişey değil düşüncem.


  • Photographer  (25.05.18 22:27:14) 
renkli, çakma, sneaker ayakkabı, üstüne kot pantolon, üzerine dar tişört elde tesbih saç joleli. belki şurada da bir güneş gözlüğü vardır.

artis artis yürürler ortalıkta. cılızdır biraz tokatlasan yuvarlanır yerde ama kalabalık olurlarsa diklenebilirler.

gözümde böyle bi şey canlanıyor tam olarak.

bu arada @aydogank +1. bu şarkıyı dinler kekolar. bu kadar saçma bir şarkı duymadım HAYATIM BOYUNCA. sırf kafiyeli şarkılar bu sıralar revaçta diye sıçılmış çok belli;

"Aklım gider aklına
Çünkü aklım aşık onun aklına

Aklım kaçar aklınla
Çünkü senin aklın akıllı aklımdan"

diyor şair... gerçekten duygulandırıyor insanı
  • ssiradanbirigibi  (25.05.18 23:25:42 ~ 23:29:30) 
Duyuruda "gonul isleri" bolumune bak cogunlugu keko


  • Traveller  (26.05.18 00:16:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.