[]

Erkekler - Cüzdan & Pantolon cebi

Beyler, cüzdan pantolonun hangi cebinde taşınmalı? Neden?




 
Sağ arka cüzdan. Sol arka telefon. Sol ön zippo. Sağ ön bozuk para.


  • brad pitt  (24.04.18 09:38:38) 
Sağ arka. Çalınmasın diye kalabalıklarda (metro vb) götünle de kontrol edersin mis gibi, kimse çalamaz. Bu özellik tüm erkeklerde içgüdüsel bu arada. Yapamayan varsa sıkıntı büyük.


  • Tears of Devil  (24.04.18 09:45:37) 
Cep sıkıntıları yüzünden yazı biraz daha az seviyorum.

Ben cüzdanı sağ ön cebimde taşıyorum. Sol öne anahtar ve kulaklık koyuyorum. Telefon da genelde elimde, cebe gireceği vakit de sol arka cepte oluyor. Göt cebinde cüzdan cidden çirkin duruyor, emmi gibi gösteriyor, otururken de rahatsız ediyor, çalınma ihtimali çok daha yüksek oluyor.
  • chicha  (24.04.18 09:51:11) 
cüzdan küçümen bir şeyse sol arka cep.

ama kabarık bir şey ise onunla oturmak falan zulüm. o nedenle çanta.

ben sağ arkaya telefon. önlere de bir şey koymuyorum çünkü yürüdükçe batıyor oraya koyduğum şeyler. evet arka cepte bu kadar değerli şeyler olunca yürürken tedirgin oluyorsun.
  • kablelvuku  (24.04.18 10:41:17) 
sol önde cüzdan, sağ önde telefon, arka cepte bozukluklar. yıllardır böyle, tamamen alışkanlık.


  • sir gawain  (24.04.18 10:46:17) 
Sağ ön cep: Cüzdan + Anahtar
Sol ön cep: Telefon + Kulaklık

  • cleric  (24.04.18 10:53:00) 
sağ arka. alması rahat olsun diye.

hesap öderken geleneksel ön-yana doğru gerinme hareketi de yaparsın, iyi olur.
  • babilbaligi  (24.04.18 11:21:43) 
arka cebe koyulan cüzdan göt baskısıyla eziliyor piç oluyor, ayrıca oturması da rahatsız edici. bu yüzden sol öne cüzdan, sağ öne telefon koyuyorum. dikine duran ve kalın olmayan cüzdan kullandığım için, içine de gereksiz şeyler koymayınca kalın olmuyor. arka ceplere kağıt mendil koyarım genelde 1-2 tane ya da o anda elime gelen fuzuli şeyleri.


  • Bruce  (24.04.18 11:26:40) 
Ben yazın kullanmıyordum. Sonra kış ne güzel yaa montun cebinde rahat rahat cüzdan taşınıyor derken bir anda kendimi kışın da kullanmazken buldum. Alışınca çok rahat çünkü. Bi kere her şeyden önce arka cebe konan cüzdana oturunca çok büyük sağlık problemleri peydah oluyor, araştırırsanız çıkar, kalça kemiğinin yapısını bozuyor. Sonrasında, başlı başına stres bana göre. Yok çalındı mı, unuttum mu, üstüne oturdun kalk çıkar, kalkarken tekrar kontrol et cüzdanı aldım mı diye... Oysa cüzdansız yaşamda, bi cebinizde ehliyet, banka kartı, bi cebinizde telefon mis gibi geziyorsunuz. Ev anahtarını tekli olarak çakmak cebine, araba anahtarını kartın olduğu cebe koyuyorum onlar da yer kaplamıyor.

Daha da cüzdan taşıyabileceğimi zannetmiyorum.
  • onemoremile  (24.04.18 11:37:04) 
Cüzdan - sağ arka cep.

İnce bir cüzdan kullanıyorum, içine sadece kağıt para ve iki üç tane kart koyuyorum, bu yüzden rahatsız etmiyor oturunca.

Sol ön: telefon.
Sağ ön: sigara ve çakmak (eskiden buraya kulaklık ve bozuk para koyardım).
Sol arka: çoğunlukla boş kalıyor ya da cüzdandan çıkardığım kartı koymaya üşendiğim için kart & dekont & fiş & kağıt vs. koyuyorum.
  • rahip janick  (24.04.18 11:40:51) 
kalın cüzdan kullanıyorsan 2.05'e kadar izle

www.youtube.com
  • PoscheN  (24.04.18 12:39:53) 
Ben ceketin cebinde taşırım.


  • noluyo yaa  (24.04.18 12:55:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.