[]

çok entry'si silinenlere "uçurulmayan yazar" diye başlık açanların akıbeti?

sorum karakter sınırına takıldı, kusura bakmayın.

91 entry'si silindiği halde uçurulmayan bir yazar var, onun hakkında başlık açsam "ben uçurulur muyum"?

bunu neden soruyorum? çünkü sözlük'te bu şekilde açılan başka başlıkların çoğunun ilk entry'si yok!

mesela:

(bkz: 76 gg entry ile uçurulmayan yazar )
(bkz: 35 gg entry ile uçurulmayan yazar )
(bkz: 54 gg ile uçurulmayan yazar )
(bkz: 37 gg entry ile uçurulmayan yazar)
(bkz: 23 gg entry ile uçurulmayan yazar)

gibi.


sizce "moderasyona haksız itham" diye uçuruyorlar mıdır, bu tür başlık sahiplerini? gözüme çarptı bu durum. bu kadar çok sayıda örnekte ilk entry'lerin olmaması pek "tesadüf" gibi görünmüyor sanki?!

 
ya boşver başlığını açsan nolacak sözlük pok çukuru zaten. hesabı o kadar gözden çıkardıysan sat sevdiğini bi akşam yemeğe çıkar parasıyla.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (20.04.18 22:17:42) 
@proletarier o halde böyle bir şey yaparsam hesabımı intihar ettirmiş olurum sanırım, bunu yapmayı "hesabı gözden çıkarmak" olarak gördüğüne göre?


  • girdaptaki  (20.04.18 22:19:37) 
sözlüğü ben de bıraktım, 2000li senelerden beri sözlükteydim, en son zamanlar iyice bozulmasından şikayetçiydim.

moderasyon tarihçemde en ufak bir kusur olmamasına rağmen, bir entry ile uçurdular mesela, yazdığımda ne format, ne hakaret, ne siyasal bişey, sadece gecenin 3ünde tehdit mesajı vari bir mesaj yollayıp netflix reklamı yapmalarını eleştirmemdi.

gram üzülmedim. o kadar çok trol var ki . onlara bişey olmaz ama sen bunu söylediğin an uçarsın.
  • Photographer  (20.04.18 22:26:13) 
sözlük kendi cebinin ve poposunun derdinde


  • herhaltibiliyoring  (20.04.18 22:53:20) 
@konusma ben konusuyorum daha bitirmedim, bahsettiğim yazar 30 yaşına kadar namaz kılmış, güya şimdi öyle olmadığını iddia eden; öyle kendi halinde bir müslüman değil de chp'yi gece gündüz karalayan, her başlığın altında çeşitli konularda millete bağırıp çağırmak için bekleyen, önüne gelene iftira atan ve hakaret eden biri. şakirt olabilir. sanırım haklısın.

@photographer, üzüldüm senin adına. korkarım sen de dahil herkes, "onlara bi' şey olmaz ama sen ne olduğunu söylediğinde uçarsın" derken haklı.

@herhaltibiliyoring, bunu derlerdi de inanmazdım. hakikaten öyleymiş... özellikle o beş başlığın sahiplerinin yok olduğunu gördükten sonra güvenim bitti artık.
  • girdaptaki  (20.04.18 22:58:02) 
yanlış hatırlamıyorsam o başlıkları chainard açmıştı.

#51038029

bu entrye bakarsak da doğru olabilir söylediğim. yazılan ilk entryler chainard'a aitse uçurulma sebebi başlıklar olamaz. en azından ssg zamanında öyleydi.
  • blue eyes white dragon  (20.04.18 23:50:07) 
valla benim için üzülmene gerek yok, çok kalite, içerik, seviye takıntısı olan birisi değildim. dikkat edersen bu gidişler "benim" hatırladığım taa 2007lere kadar dayanır, yani öyle çok dalga dalga silip giden, tek bir entry bile girmeyen , sözlük bile okumayı bırakan insan oldu ki anlatamam.

son zamanlarda ya ülkenin durumu belli, bi iyi kötü haber alabildiğimiz sözlük var kafasındaydım ama binlerce dandik başlığın, entrynin arasından haber ayıklamak da çok zor bir hale gelmişti.

ben gram pişman değilim, ne ilkim, ne sonum, herşey hakkettiği yeri buluyor.

sözlük vasıtasıyla güzel arkadaşlarla tanıştım, bağımı koparmadım, duyurudan da çok sağlam arkadaşlarım oldu, benim kârım da bu oldu.

sözlükte en büyük hobim, eski yazarları ve entrylerini okuyup hayal kurmaktı. bakıyom adam en son entrysini 99 da girmiş , günlerce entry girmiş birden kesmiş,pat ötekisine bakıyorum, adam merhum olmuş, hop oradan nick altına gidiyorum, bir sürü değişik hayat hikayesi okuyordum falan.

eskilerde ekşi sözlük deyince, ooo ekşi yazarı olayı vardı, insanlar pozitif bir ayrımcılıkla bakardı, şimdi sanıyorum direkt olarak fuckbuddy , dertleşilecek insan veritabanı gibi başlıklar akla geliyor.

dertleşmekte sıkıntı yok da. içerik şöyle olunca pek hoş durmuyor.

"28 erqeq, sadece qızlar, cesur qızlar eqlesin."
  • Photographer  (21.04.18 00:20:48) 
Sözlüğün bu şakirtlere prim vermek gibi bir huyu var evet, bu arkadaşlardan biri geçen bildiğin ifşa yaptı ve uçurulmadı. Reytinglerini seviyorlar herhalde.


  • stratejisizsiniz  (21.04.18 04:02:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.