[]

basit bir ürünü çeşitlendirip para kazanmak

bir firmanın ''karabiberli ve eksi kremalı'' patlamış mısırını tadarken aklıma geldi.

Mısır lan bu, cin mısırı, patlıyo pat diye. Kilosu ucuz yani.

Adamlar bunu allıyor pulluyor bir kaç tatlandırıcı koyup gazlıyorlar bize.

Zeka bu mudur? biz neden böyle seyler yapamıyoruz?

bonus soru: lays i bir tek ben mi sevemedim?

 
lays'i eskiden çok severdim artık acayip huylanıyorum yağ içinde yüzdüğü için.

soruna cevap olarak da sevilebilecek bi şey yapınca ne kadar basit/komplike olduğunun önemi yok, tuttu mu yapıştırıyosun gidiyo.
  • yuto  (09.04.18 00:46:00) 
basit urunu yapmak mesele degil, sermaye ve reklam cok buyuk rakamlar. o parayla risk alacak durumda misin? problem orada.

sen de basit bir urunu alip allayip pullayabilirsin.

bunun bir kere gerekli izinleri almasi, tahlili susu busu var. fabrikasi var. ambalaj dizayni var. ambalaj bastirmasi var. sonra turkiye'deki marketlere dagitmasi var (arac, yakit). Marketlerde raflarda iyi bir yere koyulmasi icin gerekli paralar var (sirf sen cips yaptin diye lays'in ruffles'in yanina koymazlar). Sonra milletin markete gittiginde reklamlardan ismini bildigi urun yerine seninkini almasini nasil saglayacaksin? Senin de reklama ihtiyacin var.

Bunlarin hepsi cok buyuk paralar. Onlarca, yerine gore yuzlerce kisinin maasi yevmiyesi.

Tek bir urun icin girisirsen milyon lira risk demek. Tutmazsa batti o para. Riski azaltmak icin daha fazla urun deneyebilirsin, ama ilk sermayeyi bir iki kart arttirman gerekir - randiman alma ihtimalin daha yuksek olur ama. 5 urun patlar ama belki altincisi kurtarir.

Mesele o yani.
  • robokot  (09.04.18 02:17:28 ~ 02:25:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.