[]

LeBron toplam sayida Kareem'i yakalayabilir mi & 40k'ya ulasabilir mi?

1. Kareem Abdul-Jabbar - 38387
7. LeBron James - 30958

3 sene daha bu seviyede oynayacagini varsaysak (ki adam sarap misali her sene daha ileri gidiyor 6 sene daha oynasa sasirmam) sene basina duz hesap 75 mac * duz hesap 25 sayi ortalama ile 37k seviyesinde kaliyor.

Sizce

Soru 1 - Kareem'i gecip tum zamanlarin en skoreri olacak mi?
Soru 2 - 40,000 sayiyi gorecek mi?

 
her türlü kareem'i geçecek bence. kobe sakatlanmasa o da geçerdi. 40 bin'i görmeyebilir. Çünkü bu tarz oyuncularda zirvede bırakma isteği oluyor. Kareem'i geçtikten sonra 1 sezon falan oynar bırakır.


  • empedokles  (06.04.18 23:18:22) 
3 sezon oynasa 25 pts ile oynasa 77 game desek 5775 +30958 = 36733.

zor gibi ama daha devam etse yüksek performans olabilir geçebilir..

LJyi severim ama The GOAT belli...His Airness MJ23.

----

edit: ben niye hesabı yaptıysam :D görmemişim zaten kabaca hesabı yazmışsın :D neyse yazmış olduk bir kere.

Gerçi şöyle bir durum var. Bu sene LJ yanıyor. Çok iyi oynuyor ama Cavs şampiyon olamayacak diye düşünüyorum. Seneye gideceği yer onun son durağı olacaktır. Orda gideceği takımlara göre sayı ortalaması değişiklik gösterecektir. Şöyle ki, şu andaki muhtemelen adaylar,

1-Lakers
2-76ers
3-Rockets
4-Cavs.

Eğer Rockets a giderse o sayı ortalamalarını göremeyeceğini düşünüyorum ama Lebron bu belli olmaz tabi..Gerçi Rocketsta nasıl olacal bilemiyorum. Harden, CP3 bir D-Wade, C.Bosh değil duo, trio falan olma konusunda bence onla. Diğer üç takımda yine başat oyuncu olacağı için ve MJ23 ü yakalama adına şampiyonluk kovalamak elzem olduğu için o motivasyonla ve takımlarla yine bu seviyelerde olabilir.
  • AlsterWasser  (06.04.18 23:48:18 ~ 07.04.18 00:06:55) 
statlara baktım biraz önce halihazırda lebron'a göre 5 sezon fazla oynamış yani lebron 38 yaşına kadar oynar aynı zaman ve maç sayısına yaklaşırsa geçme ihtimali çok yüksek ama geçmiş ile günümüz nba basketbolu farklı parametrelere bağlı artık bu yüzden bu kadar fazla oynayabileceğini düşünmüyorum. bir de lebron büyük bir reklam yüzü, böyle bir rekoru kırması daha fazla prestij, daha fazla satış ve daha fazla para demek.
sonuç: olur mu olur.

  • Apocalypse  (07.04.18 08:24:17) 
Bence eğer bir sakatlık filan yaşamazsa geçecek. Olağanüstü iyi bakıyor kendine, fiziği 33 yaşına göre müthiş düzeyde. Zaten rekora yaklaştıkça kendisi de farkına varır diye tahmin ediyorum, sayı kasabilir son senelerde. Şu anda uğraşmasına gerek yok zaten 25 sayı ortalamayla 4 sene (ki rahat rahat devam edeceğini düşünüyorum) devam etse geçiyor.


  • captainimsi  (07.04.18 10:20:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.