[]

Star Wars karakterlerinin geleceği... (cevaplar spoiler içerebilir)

öncelikle belirteyim seri ile çok haşır neşir değilim. son iki filmi (rogue one hariç) iki gün arayla izleyince bir şey merak ettim. karakterlerin hayatları, yaşadıkları veya sonları belli de film bunun üzerine mi inşa ediliyor, yoksa olay örgüsü filmle bağlı olarak mı ilerliyor ?




 
episode 1-2 ve 3 kısmen o şekildeydi çünkü 4-5 ve 6 daha önce çıkmıştı, ve aşağı yukarı kim nedir ne değildir biliyorduk. fakat yeni seri öyle değil.

yalnız extended universe diye bi olay var çizgi romanları ve kitapları kapsıyor, bunun içinde filmlerdeki birtakım karakterler var (örn. captain phasma).
  • yuto  (17.03.18 12:45:09) 
yuto +1

Yeni seri tam bir plansizlik ornegi. Bir yonetmen gelip bir film cekiyor, ikinci filmi baska bir yonetmen yazip yonetiyor ve karakterler iki yonetmenin dunyasi arasinda sikisip kaliyor Phasma, Snoke vs. George Lucas'in kafasinda en basindan beri karakterlerin gelisimi ile ilgili bir sey vardi buyuk ihtimalle. Keske yeni seri de onun tekelinde olsaydi. Olsa olsa 1 kadar kotu olurdu. Bu arada Rogue One butun bu soylediklerimden bagimsiz olarak cok guzel bir film. Disney doneminin yuz aki resmen. Oneririm mutlaka onu da.
  • voyager 1  (17.03.18 15:34:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.