[]

Doktoradan atılma ve İstanbul Üniversitesi

Bildiğiniz gibi atılma geri geldi. Bazı üniversiteler 2016-2017 güz yarıyılı itibariyle herkesin o anki aşamasına göre süresini belirledi. Örneğin İTÜ senato kararıyla o tarihte tez aşamasında olanlara 3 yıl verdi.

İstanbul Üniversitesi'nden böyle bilgileri edinmek kolay olmuyor. Senato kararlarına ulaşamadım, başka bir duyuru da yok. Telefonla sorduğumda 2022'ye kadar vaktin var dediler.

Benzer durumda olan var mı? Sizin okulda azami süreler nasıl hesaplandı?

Artık bitsin şu tezler...

Teşekkürler.

 
Bende evde o belgeler olabilir. Eve gelince bakarim. Ama once Kursat'la bira icmeye gidecem.


  • Traveller  (09.03.18 19:36:13) 
yök kararında karar yayınlandığı tarihten itibaren dedi. yüksek lisans altı yarıyıl; yani bahar 2019'a, doktora ise on iki yarıyıl; yani bahar 2022'ye tekabül ediyor. bunun dışındaki bir tarihe zorlanırsanız, itiraz edersiniz ve kazanırsınız.

yönetmelik: www.yok.gov.tr

yürürlük tarihi: nisan 2019

"Geçiş hükümleri GEÇİCİ MADDE 1 – (1) Bu Yönetmelikle getirilmiş hükümlerin uygulaması ve belirlenmiş süreler yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihinden itibaren başlar"
  • dimitrakopulos  (09.03.18 23:51:19 ~ 23:53:03) 
YÖK daha sonra karmaşayı gidermek için 2016-2017 güz yarıyılı itibariyle sürelerin başladığını söyledi, şurada: www.akademikpersonel.org

Bunun da c maddesinden üniversitelere bırakılmış gibi anlıyorum.
  • fadetoreality  (10.03.18 12:53:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.