[]

böbrek agrısı & eşkina balığı

bizim hanım bir süredir böbrek taşı nedeniyle kıvranıyor duyurucular. eşkinanın kafasındaki taşın böbrek ağrılarına iyi geldigini duymus, dogal olarak ihale bana kaldı yani eşkina veya kafasındaki taşı bulmam lazım. internetten bir bakındım sadece bursa'da birini buldum ama pek güven vermedi acıkcası. şimdi gelelim sorulara;

1) bu eşkinayı veya kafasındaki taşı istanbul'da nerelerden bulabilirim.
2) böbrek taşına iyi geldiğini bildiğiniz ot vs. karışımı var mı? zira kendisi artık ilaçlardan ağrı kesicilerden bıkmış durumda.

şimdiden cok tesekkurler

 
geriboru sorun aktara. galibori gibi tuhaf telaffuzları da olabiliyor. tadı kötü ama çok iyi geliyor. bir de yoğurdun suyundan içsin bol bol. geçmiş olsun.


  • kediebesi  (17.02.10 12:32:23 ~ 12:33:35) 
Denizli Acıpayam civarında bir ot var adı bodurmahmut otu. Kum döktürüyormuş.Bu aylarda toplanıyor.Sabahları aç karnına , kaynatılıp suyu içiliyor, taşta işe yararmı bilmiyorum .Biraz araştırıp sorarsanız belki işe yarıyordur . Babam kullanmıştı .


  • Grapes  (17.02.10 12:38:18) 
ben atkuyruğu otu kullandım. suyun içine atıp kaynatıryosun sonra içiyorsun.
birde küre dağlarında yerli birinden öğrendiğim kadarıyla hani şehirlerde apartmanların bahçelerinde yetişen turuncu renkte minik alıçlar var ya, onu kurutup, kurusunu kaynatıp suyunu içmek iyi gelir dedi böbrek taşına denemedim ama oranın yerlisi söyledi, doğru olma ihtimali aktarlardan daha fazla gibime geldi.
böbrek kısmını sıcak tutsun, sararsa kuşak sarsın ve elinden 500mllik su şişesini düşürmesin. idrarı sarı olmasın sakın. idrarın sararması vücudun bi uyarısı zaten. hele böbrek taşı olanlar için sancı geliyorum demektir.
sancı artarsa sıcak küvete girebilir. o esnada soğuk bi bira da güzel olur =o)
  • diyojenimsi  (17.02.10 12:49:25 ~ 12:59:39) 
bira?


  • mr fusion  (17.02.10 12:55:06) 
(bkz: gilaburu)

(bkz: rowatinex)

ağrı kesici olarak ise

(bkz: arveles)

geçmiş olsun.
  • nacht des todes  (17.02.10 17:32:51) 
kurutulmuş avakado yapragı, kaynatılıp soğumaya bırakıyor günde 1 su bardağı içiyorsun. limon suyu da iyi gelir, yarım limon suyunu ılık suya sıkıp sabahları aç karna içerseniz iyi gelir. greyfurttan ise uzak durmalı. kalsiyum içeren gıdalar alınırken aşırıya kaçılmamalı.
böbrek taşlarını bircok bitki iyi gelmekte ancak bazı kaplıcalar var ki çözüme çok yardımcı olmakta. yıllar önce yasadıgım böbrek kumu sorunumu elbistan/ekinözü ndeki kaplımcamsı yer tamamen çözdü mesela. şifalı suları mutlaka araştırmanızı öneririm.

  • anconia  (17.02.10 19:33:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.