[]

Bisiklet & diz agrisi

Bisikletle acemi yokus yuksri ciktim vitesleri ayarlayamadim
Sanirim ondan sonra oldu iki aydir dizlerimse agri var o gunden sonra bisiklete de binmedim bu agri gecer mi yoksa doktora gorunmem gerekie ki

Sakat kalmayiz dimi genc yasta:)

 
geçmiş olsun kanki, 2 ayda geçmeyen ağrı hiç geçmez, doğru doktora.


  • killerbee  (16.02.18 22:58:19) 
Uzun suee oturunxa agriyor dizler. Uzatinca vs biraz daha rahatliyorm is yerinse ayaklarimi birseyin ustune yuksege koyuyorum. Oyle cok bir agri yok bazen geviyor bazen tekrarliyor. Nasil bir agri uzun sure ayaklar yorulunca olusan agri gibi tesekkurler


  • seyyar satıcı  (16.02.18 23:04:50) 
Kesinlikle ortopediye gitmeniz gerekiyor. Ben de bisiklet surmeye ilk basladigimda seleyi cok asagida tuttugum icin dizim ilk bir kitladi sonra turda agridan pedal cevirmem cok zorlasti. Simdi ne zaman zorlasam biraz agrir, cunku oradaki enfeksiyon tekrarliyormus. Kisacasi doktor "Tanri diz uzerine pek calismamis; 18 yasindan sonra pelte olabiliyor diz." dedi.

Iki aydir dizinizde agri varsa ve bu bisiklete binmezken bile oluyorsa kesinlikle gidin doktora.
  • buf-e kür  (16.02.18 23:04:59) 
doktora geçmeden geçmez o ağrı, arkadaşı bizzat tanıyorum, kendi kendine şifa bulabilen birisi değil


  • killerbee  (16.02.18 23:05:17) 
@killerbee ayaklarimiz guclensin spor olsun diye bisiklete binerken sakatlamasam bari. Ama bu agri oldugunda bisiklet sonra mac sonra daha tirmanma zorladim.


  • seyyar satıcı  (16.02.18 23:05:33) 
Ben de kitlama olmadi. Ama sanirim.koltuk asagida idi biraz.


  • seyyar satıcı  (16.02.18 23:06:38) 
valla bence sen şansını zorlama, diz için gidersin de beli de zorlama, sonrası kötü biliyosun.


  • killerbee  (16.02.18 23:06:38) 
Gidecegim zaten uzun sure olmasi korkuyor su an cok engel degil ama bastan mahvedersem.korkusu


  • seyyar satıcı  (16.02.18 23:07:30) 
doktora git, bakıp duruma göre egzersiz ve dizlik önerir muhtemelen. öncesinde internetten bakıp evde basit egzersizleri de deneyebilirsin.


  • yuto  (17.02.18 02:18:35 ~ 02:18:59) 
Bir de bisikletle giderken yüksek kadans diye bir kavram vardı. Dizlerin bu tür ağrılara karşı incinmemesini sağlıyordu.


  • ceyhan prensi adana  (17.02.18 12:34:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.