[]

Protein tozu , Kreatin & Kıl ilişkisi

Aşırı tüylü olmayan biriyim; daha doğrusu biriydim. Düzenli spora başladıktan sonra protein tozu ve kreatin kullanmaya başladım ve 28 yaşıma kadar hiç kıl çıkmayan bölgelerimde kıl çıkmaya başladı. Omzumda, sırtımda, bel bölgemde hiçbir zaman kıl çıkmamıştı fakat bu meretleri kullanmaya başladıktan sonra baya baya kıllar çıkmaya başladı. Bunları kullanmasam da çıkacak mıydı şans eseri mi aynı döneme denk geldi yoksa bu ürünlerin kıllandırıcı özelliği var mı? Ayrıca omuz ve sırt bölgesindeki kılları almak için ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler.




 
düzenli spor sonrası artan testosteron etkisi diye düşünüyorum.


  • carabelli  (23.01.18 11:21:37) 
bu ikisini ben de bir aydir kullaniyorum. bir baktim simdi senin duyurunu gorunce, ben de bir anormallik veya ekstra kil yok.


  • baldur2  (23.01.18 11:25:48) 
Mesir macununa viagra etken maddesi katıp satanların bulunduğu bir coğrafyada yaşıyoruz.

www.gazetevatan.com

Supplement kullanırken bu hususun gözönünde bulundurulması uygun olur.

Ayrıca, çok yumurta ve beyaz et tüketiyorsan, benzeri uyanıklıkların bu sektörde de faaliyette bulunduğunda dair şöyle haberler var.

www.kozmikbakim.net
  • oguz altun  (23.01.18 11:36:27) 
Kreatinin dihidrotestosteronu akut olarak yükselttiği konusunda bazı araştırmalar var, bu da bir miktar kıl artışı yapabilir ama hacimsel olarak baktığında bu çok da fark edilir düzeyde olmaz fakat dihidrotestosteron daha aktif özelliği kıl artışından çok saç dökülmesidir, saçın dökülmüyorsa bir sorun yok demektir.


  • angelus  (23.01.18 11:54:24) 
testosteron artışı sonucu normaldir. ama saçı döker bu hormonun artışı onu söyleyim. enteresan bir etkisi var saçı sökerken diğer kılları azdırıyor.


  • gameofannen  (23.01.18 13:00:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.