[]

şarap&peynir için mekan

2 haftada bir gidilsin şarap&peynir tabağı söylensin mümkünse az insan olsun ve rahat rahat 3-4 saat geçirilsin. bu saat zarfında çalışabilmeyi de planlıyorum.
akşam olması şart değil öğlenden sonra da gidilebilsin.
böyle 100tl'ye falan çıkabilirsek mekandan süper olur. benim bulduğum yerlerden baya cüzdanı ateşe vererek çıkıyorum.

neresi var böyle istanbul'da?

 
Fiyat konusunda emin olamıyorum ama suvla'nın kanyon ve emaar'da yeri var, güzel görünüyor.


  • kayranin kedisi  (20.01.18 20:47:26) 
Suvla'ya selam vermek 200 kagit


  • dedim dedim de kime dedim  (20.01.18 21:03:26) 
Galata’da sensus vardı epeydir gitmiyorum ama sizin isteklerinize uygun.


  • wittgenstein  (20.01.18 21:31:26) 
galatasaray lisesi'nin orada pano şarap evi var, nizam pide salonu'na giderken. pek sevimli bir yerdir kendi halinde, deneyebilirsiniz.


  • tejeve  (20.01.18 21:48:00) 
Pera'da hazzo pulo var şarapları çok güzel.
bütçe olarak da iyi beyaz şarabını tavsiye ediyorum. kırmızı da güzel
www.zomato.comımescit-istanbul/menu#tabtop
  • allaccess  (20.01.18 23:00:52) 
Kuruçeşme'de Aşşk vardı ama 100 liraya flaan zor. Zaten şarap dediğinin en ucuzu 60-70 lira, 3-4 saat de vakit geçireceksin, zor değil mi bu?


  • roket adam  (21.01.18 03:03:09) 
ya işte kenarda köşede belki daha küçük yerler vardır


  • dedim dedim de kime dedim  (21.01.18 12:57:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.