[]

Belgrad pasaport & airbnb

Merhaba

Belgrad da air bnb ile bir evde kaliyoruz. Ev sahibinin önceki yorumları çok iyi. Ama bana pasaportunuzu yerel makamlara götürmek için bir saat alip getirip gelmemiz gerekiyor dedi.

Emin olamadim. Var mı böyle uygulama?

 
belgradta airbnd de kalmadım ama hostelde kaldığımda kayıt yapmış, sonrasında kücük bir kağıt vermişlerde. Polis çevirmesi olursa bunu gösterirsin gibilerinden.


  • gibicibicis  (01.01.18 00:27:08) 
Bilmşyorum ama tuhaf geldi. Bir çok yerde konakladım dünyanın çeşitli yerlerinde böyle bişey duymadım ya da bana denk gelmedi. Sende git onla beraber gidelim de. Verme pasaportunu kimseye


  • stiletto heel  (01.01.18 01:26:32) 
Gibicibicis'in dedigi gibi belgrad'ta bir yerde konakladiginda bunu polise bildirmeni gerektiren bir kural gibi bir sey var. o nedenle ev sahibi sizi kacak olarak barindiriyor konumuna dusmemek icin bunu solemis olabilir. Birlikte gitmeyi teklif edin, yanasmazsa kalmayin orada.


  • sckxyss  (01.01.18 01:34:43) 
öyle bir uygulama var, fotokopisini vermeyi teklif ediniz. rusyada pasaportu kabul ettiler benim. belgradda ise pasaportun girişini hostel yaptı. abnb de pasaport götürülebilir gözüküyor. ben olsam verirdim.


  • karlmarx  (01.01.18 04:35:54) 
beraber gitmeyi önerip tavrına bakmak en makulu görünüyor.
kesin bilgim yok boş öneri yapıyorum işte.

daha önce belgrad'da bulundum; hostel'de kalmıştım. böyle bir uygulama bana olmadı ama bu yıllar önceydi.
  • nigeo  (01.01.18 07:08:07) 
kaç gün kalacaksınız? belirli bir gün üzeriyse slav ülkelerinde yerel makama kayıt yaptırmak gerekebiliyor.


  • cedex  (01.01.18 11:25:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.