[]

Birini "unfriend" etmek

Sevgili Güzin Abiler/Ablalar,

Aslında soru kadınlara ama buyursun herkes eyyorlasın.

Sevgiliniz olunca birilerini "unfriend" ediyor musunuz sosyal medyada? Ediyorsanız neden?

Teşekkürler.

 
Etmiyorum. Bana güvenmeyen sevgilim olmasın.


  • denef  (24.12.17 09:49:48) 
Etmiyorum elbette. Diger insanlari yedekte tutuyorsam o sevgilim de sevgili degil aslinda demektir.


  • Traveller  (24.12.17 10:07:23) 
Sadece biri, eski friends with benefits tarzı birinin ekli olduğunu biliyordu. Çıkarmamı istedi, çıkardım ben de. Onun dışında olmadi hiç.


  • elorelia  (24.12.17 10:17:10) 
tabiki hayır. Şunu çıkar bunu çıkar denmesinden haz etmiyorum uğruna ölecek kadar da aşık olsam, soğurum böyle bi durum olunca. Ha unfriend olmaya layık olanları sevgilim var diye değil hakettiği için unfriend yaparım :)


  • antik depresan  (24.12.17 11:11:11) 
Sevgilim istemesin böyle şeyler diye pek anlatmam bu yüzden. Eğer sosyal medyadan silinmesi gereken biriyse ki bir kaç kişi böyleydi kendim siliyorum zaten.


  • jazzabel  (24.12.17 11:24:51) 
çok şükür böyle salak kezolarla değil sevgili olmak, iletişim dahi kurmuyorum ama sevgilim belli biriyle görüşmemden haklı bir gerekçeyle rahatsızlık duyuyorsa hem onun gerekçesini hem de diğer kişiyle ilişkimi göz önünde bulundurarak böyle bir karar alabilirim. atıyorum sevgilim "ben bunu sevmedim, tehlikeli bu kız" deyip de durduk yere bir arkadaşımı silmemi istiyorsa bundan hoşlanmam; o an o kişiyi silsem bile sevgilim de gözümde karizmasını ciddi anlamda çizdirmiş olur. çünkü bunun anlamı "ben sana güvenmiyorum, sen ilişkisi varken başkasına bakmayacak olgunlukta biri değilsin, benim kontrolümde olman lazım"dır ve bu çirkin bi' şey.

ha ama eski bir flörtüm eklidir mesela, muhabbetimiz falan da yoktur, onunla hala herhangi bir platformda iletişim kurabilecek pozisyonda olmam canını sıkıyordur... o zaman siler geçerim aq, beybimin kafasının rahat olmasından daha önemli değil.
  • der meister  (24.12.17 11:24:57) 
ben arkadaşlarımı silmemek için sevgili yapmıyorum.


  • attirmayin makedonun kafasini  (24.12.17 13:15:48) 
etmedim. ama isteseydi ve gerekçesi mantıklı olsaydı silerdim. ama onu rahatsız edip de böyle bişi istemesine sebep olacak bi duruma da düşürmedim onu.

ben ondan istedim ama. açık açık ona sarkıntılık eden biri vardı, gece yarılarında arıyodu bunu. sevgilim var dediği halde. ben de aramasın sil engelle dedim. bi kaç yerden sildi ama numarasını silmeye kıyamadı... ayıp olurmuş...
  • kedi kovalayan astronot  (24.12.17 13:34:04) 
Etmiyorum, her şeyi de anlatmıyorum. Çok nefret etmediğim sürüece birini arkadaşlıktan çıkarmam.


  • roket adam  (25.12.17 00:41:24) 
Sevgilim beni yerime kendince potansiyel tehlikeleri unfriend ediyordu. Şimdi kendisi unfriend oldu.


  • cok iyi yol  (25.12.17 00:53:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.