[]

harun kolçak ve ahmet kaya arasında gay ilişki var mıydı?

harun kolçak ve ahmet kaya arasında gay ilişki var mıydı?

bknz kaynaklar

Harun Kolçak'ın vefatının ardından bir paylaşımda Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya'dan geldi.

Dün sevenlerinin gözyaşları içinde Gemlik’te toprağa verilen Harun Kolçak’ın vefatının ardından sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı. Onunla birlikte aynı sahneye çıkmış insanlardan birlikte düet yaptığı sanatçılara kadar çok geniş bir yelpazede insan Kolçak’la ilgili paylaşımlarda bulundu. Son derece duygusal satırların yazıldığı bu paylaşımlardan birine de Ahmet Kaya’nın eşi Gülten Kaya attı. Önceki gün yaşamını yitiren Harun Kolçak’la aynı yemek masasında göründükleri bir fotoğrafı paylaşan Gülten Kaya yorum kısmına şunları yazdı: “Sevgili kumam, canım Harun; Güzelim varlığını çok özleyeceğim. Sadece sen değilsin bu dünyaya kırgın olan. Hepimizi çok kırdılar, kırıyorlar. İzlerin kalacak yanımızda ve hayatımızda. Yani, sen de kalacaksın bu tarafta…”

www.sozcu.com.tr

www.milliyet.com.tr

odatv.com

www.kizlarsoruyor.com

eksisozluk.com

foto.haberler.com

 
vardı.


  • mungojerry  (10.11.17 02:57:39) 
yoktu.


  • sen nasıl bir insansın  (10.11.17 03:11:45) 
Linkleri açamadım, internetim yetmedi, durumum olmadı.
Sadece "kumam" lafından bunu düşünmek anlamlı değil.
Kuzenimin eşi en yakın arkadaşı ile eşinden sık vakit geçiriyor, bazen ailecek de vakit geçiriyor. Kuzenim eşinin o arkasaşı geldiğinde "Kumam geldi" der. Bu da "Sevişiyorlar" anlamında bir şey değil, "Neredeyse benimle olduğu kadar zaman geçiriyor. Benim kadar seviyor. Ben de bunu kabullendim artık. Hatta durumla dalga bile geçiyorum" gibi bir anlmı olur. Bu sevgi de aşklı, cinselliikli olmak zorunda değil. Bir arkadaşım kocasının motosikletine kumam der. Annem de babamın bazı tutkuları için "Kumam onlar benim" der. Ben de eski sevglimin sürekli oyun oynadığı arkadaşları için "Kumalarım geldi" derdim. O da benim hocam için kuma derdi.

Aralarında belki bir ilişki vardı, belki yoktu, belki gang'li bang'lilerdi ama "kumam" cinsellik içerikli konseptte kullanılmak zorunda değil. Bu kelimeden hiçbir sonuca varamayız. Teşbih olarak bolca kullanılan bir kelime, heşe o yaş grubunda.
  • aychovsky  (10.11.17 03:14:12 ~ 03:20:12) 
kuma kelimesi çok kullanılır gerçekten ve bu anlama gelmesi çok uzak ihtimal sadece o kelimenin ama ahmet kaya'nın homofobik tavırları düşünülecek olursa ihtimal veririm ben yine de.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (10.11.17 03:28:31) 
ilk defa duydum böyle bir şeyi. gerçekse bile iki rahmetli hakkındaki muhabbetim değişmez. ama @aychovsky'nin açıklaması bana mantıklı geldi.

@proletarier aller lander vereinigt euch, ahmet kaya'nın o tür söylemleri olsa da, özünde homofobik olduğunu sanmıyorum. bazen ortam, şartlar bilinçsizce şeyler yaptırabiliyor insana. ben yaptığım için söylemiyorum ama anlıyorum o psikolojiyi.
  • runagain  (10.11.17 03:56:36) 
  • oscar  (10.11.17 04:02:06) 
böyle bir ilişki olsa ve böyle bir ilişkiye gülten kaya tarafından atıf yapılacak olsa, o atıf böyle mi olur sizce?


  • otonomo  (10.11.17 05:00:21) 
Sanmam.


  • antik depresan  (10.11.17 08:11:11) 
ben de sanmıyorum öyle bir ilişki olduğunu. en yakın arkadaşımı aradığımda annesi "kocan arıyor" diyormuş. ikimiz de eşcinsel değiliz. oluyor öyle şeyler.


  • rahip janick  (10.11.17 09:02:20) 
bu mu yani? karısı böyle bir şeyi ima eder mi sence? ahmet kaya'nın harun kolçak'ı çok sevdiğinden bahsediyor kadın. benim kadar seviyordur belki de diyor. Nalaka gay ilişki ile?


  • justinho26  (10.11.17 16:11:26) 
Bazen kadınlar eşleriyle kendilerinden çok vakit geçiren kişilere veya eşyalara kuma diyorlar. Bir abimiz, sürekli bilgisayarla uğraştığı için bilgisayarına eşinin "kuma" dediğinden bahsetmişti.


.
  • kartallar yuksek ucar  (10.11.17 16:23:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.