[]

remington saç düzleştirici

Bu markanın düzleştiricilerinde koku problemi yaşıyor musunuz ? performansından aşırı memnunum ama böyle bi durum var. önceki düzleştiricimde de yoğun bir kimyasal, plastik gibi bir koku oluyordu ve hiç geçmedi. odaya falan yayılıyor o derece. Yeni aldığımda da aynı şekilde ve o kadar kötü ki iade edebilirsem etmeyi düşünüyorum. Siz de fark ediyor musunuz böyle bir şey ?




 
babyliss'te yasiyorum


  • my pink  (05.10.17 14:31:32) 
ben maşasından çok memnunum. koku moku yok.


  • allaccess  (05.10.17 14:36:27) 
10 küsür yıldır düzleştirici kullanıyorum ve hep remington kullandım hiç koku sorunu olmadı. saç ve koku deyince aklıma şu geldi saçınıza yakın zamanda brezilya fönü ya da keratin bakımı gibi kimyasal bir işlem yapıldı mı? çünkü onlarda bulunan bir şeyler saça inanılmaz yapışıyor ve ısıyla temas ettiğinde kokuyor.


  • ofelia  (05.10.17 17:11:51) 
@ofelia saçımda herhangi bir işlem yok. zaten saçlarımda kalan kokuyu geçtim cihaz ısınmaya başladığı an odaya bile yayılıyor diyorum. Önceki s5525ti onda biraz daha hafifti ama yine de vardı. şimdi s8590 aldım çok daha kötü. zehirleniyor gibi hissediyorum :D Bir tek ben almıyorum kokuyu odaya giren kullanma şunu diyor. anlamadım valla


  • aquarium  (05.10.17 17:19:08 ~ 17:20:01) 
İki farklı modeli var. İkisinde de koku olmadı.


  • inawen  (05.10.17 17:24:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.