[]

Apartta kiralık daireler / İstanbul

Geçen gün kiralık dairelere bakarken gördüm yenibosna şirinler taraflarında apart lar varmış kadın memur ve öğrenciler için kiraları 500 750 gibi rakamlar (faturalar dahil).
Bu konuyla ilgili bilginiz var mı?
Gayet makul aslında evden ayrılmayı düşünüp maddi olarak hazır olmayanlar için iyi değil mi?
Güvenilir midir? Nedir durumları haklarında hiçbir bilgim yok.

Sahibinden de gezinirken gördüm telefonda olduğum için girip link atamıyorum. Ama araştranlar görecektir çıkıyor karşınıza.
Görüşlerinizi merak ettim.
Kalan tanıdıklarınız vardır belki.

Sağolun şimdiden. İyi akşamlar.

 
kalacaginiz sure onemli. kis ayi geliyor isitma olarak cogunda dogalgaz yok. klima ile isinabilir misiniz ona bakin. camasir makinalarini ortak alanda kullanilanlar cok kotu. bazilarinda buzdolabi bile ortak alanda. butcenizi zorlayip ortak alan kullanimindan kacmaya calisin. oncelikle 1 ay kalacaginizi belirtin, begenmezseniz baska bi yer bulursunuz. apartman bosluguna bakan yerleri vermeye calisirlar havanin nasil oldugunu bile goremezsiniz.


  • bindokuzyuzkusur  (24.08.17 19:24:02) 
işin varsa iyice birikim yapana veya "evet ben tek başıma yaşayabiliyormuşum" diyene kadar idare edebilirsin. 1 sene veya 6 ay dayandıktan sonra zaten o muhitlerde kişi başı masraf aynı miktara düşecek şekilde eve çıkarsın bir kaç kişiyle. ben eskişehirde kalacaktım ama kiralar zaten çok ucuz olduğu için eve çıkmayı tercih ettim. ailesi izin vermeyen bi kaç öğrenci arkadaşım apartta kaldı. kartla falan girip çıkıyorlardı odalarına. işte ortak alanlar var mutfağı banyoları ortak kullanıyorsun. yemeğini yapmak istemiyorsan yemekhanesi olan apartlar da var vs vs

bi de uzun zaman önce bi arkadaşım annesiyle apartta yaşamıştı bir süre, kişi başı 500 mü 700 mü ne vermişlerdi ama baya sıkıntı çektiklerini hatırlıyorum. istanbuldu onlar da. mesela internet çok kötüydü banyolar vs kötüydü sıcak su bulamadıkları oluyordu.
  • nolmus yani  (24.08.17 20:29:12) 
ha bu arada eskişehir gibi soğuk bir şehirde bile ısıtmayı siklemiyorlardı yukardaki 1900lü arkadaşın dediği gibi hiç umursamazlar istanbulda. arkadaşlarım montla yattıklarını anlatıyordu.


  • nolmus yani  (24.08.17 20:30:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.