[]

Spora başlamak işe yarar mı?

Uzun süredir kendimi iyi, mutlu hissetmiyorum. Beni mutsuz eden iş, sosyal ortam gibi şeyleri değiştiremiyorum. Spora başlasam kendimi daha iyi hisseder miyim diye düşünüyorum. En son 5 sene önce düzenli spor yapıyordum. O zamanki motivasyonum şimdi yok, boşuna paramdan da olmak istemiyorum. Ne yapayım? Salona yazılayım gitsin mi?




 
ya ben gittigim donemlerde cok iyi gelmisti. gidersen. bu muzdarip halinden kurtulmaya kararliysan kesinlikle yazil. kesinlikle git.


  • sergerde  (17.08.17 21:49:39) 
Spor deyince aklınıza neden hemen vücut geliştirme geliyor ki? İnsanın psikolojisini düzelten şey yeniliktir. Sosyal ortamını değiştirdiğin zaman yenilik olduğu için kendini iyi hissedersin ya da bir şehri görmeye gittiğinde dünden farklı olarak değişik bir şey yaptığın için kendini iyi hissedersin. Burada esas nokta yenilikçi olmak. Daha önce vücut geliştirme yaptıysan ortamın nasıl olduğunu biliyorsundur. No pain no gain triplerine girmeden önce açık havada tenis, badminton, basketbol, voleybol gibi sporlara zaman ayırmayı denesen kendini daha iyi hissedersin. Çünkü yeni bir şeyler öğrenmeye başladığında bir şeyleri becerebilmek hazzıyla mutlu olursun. Salona yazılayım gitsin düşüncesi seni en fazla iki hafta motive eder.


  • dissendium  (17.08.17 22:01:26 ~ 22:02:20) 
Mutlu bir hayatım yok, çok fazla düşünceyle boğuşuyorum. Rüyalarımda bile durum aynı. Hiçbir şey düşünmediğim, kafamı boşaltabildiğim tek yer spor salonu.


  • apolitikherif  (17.08.17 22:26:55) 
Evet eder. Bugün basket maçı yaptım, gözüm morardı ama sorun yok :)


  • Cursed Chico  (17.08.17 23:12:16) 
olay yerinden bildiyorum: az evvel spordan çıktım. 2. günüm. benzer ruh hali bende de var. hatta aynı. aaynı, iş, sosyal ortam... sosyal ortamın olmaması. işi değiştirememe.. neyse olay yerine döneyim; bi güzel sporumu yaptım. belimdeki kasları farkettim. ne güzel ya orda da kas varmış dedim. hatta kendimce şöyle de uzattım durumu: kaslar mevcut dünyamızda yaşamamızı sağlıyor. kullanınca da yorgunluğun yanında bi haz da oluyor-muş, dedim.

git yani. salondaki cıv cıvlı müzikler bile kötü gelmemeye başladı bantta koştururken.

bu arada ben 55 tl veriyorum aylık. havuza gidersem de 90 tl. üsküdar vakıfbank spor SARAYI :)
  • klar  (17.08.17 23:19:06) 
spor salonuna 2 ay için vereceğin parayla kendine iyi bir koşu ayakkabısı ve koşu t shirtü, şortu al. telefonuna app yükle bir ton bedava uygulama var. bulunduğun yerde uygun bir yere çık yürü koş. 3 4 sene önce ağır bir depresyonu bu şekilde yenmiştim. koşu sırasında endorfin salgılarsın, mutlu olursun, kendini dinlemeye başlarsın


  • ketum herif  (17.08.17 23:28:09) 
Bisiklet sür ya da koş. Salonda mutluluğu bulamazsin.


  • japon askeri  (17.08.17 23:37:40) 
apolitikherif+1

Ortam bazen hoş gelmese de koşarak gidiyorum spor salonuna. Hakikaten kafamı boşaltıp hayat ne güzel lan dediğim tek yer.
  • malwethiel  (18.08.17 00:39:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.