[]

"para yiyici kız" sizin için ne demek?

merhabalar,

karşılaştığınız para yiyici kız örnekleri ve yaşanmışlıklarınız nedir?
sizin için 3-5 kere hesap ödeten kız mı para yiyicidir?
ya da direkt kredi kartını mı ister bu kızlar?

herkesin bu konudaki algısı farklı olabilir.
biraz özetlerseniz memnun olacağım.
o kadar çok bahsi geçiyor ki, merak ettim.

teşekkürler!

 
ilişki süresince yapılan ortak aktivitelerde teklif ondan gelirse taraflar kendi paylarını öderken teklif benden gelirse benim iki tarafın payını da ödememin beklenmesi. hani flört dönemi falan değil baya ilişki, böyle bir kız vardı, benim için güzel bir tanım.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (25.07.17 21:28:45) 
"ilişki süresince hiç elini cebine atmayan kız "

Kredi kartı yada para isteyen kız bu işin nirvanası zaten :)
  • sorunvar  (25.07.17 21:39:05 ~ 21:39:29) 
flört dönemini es geçiyorum ilişki sırasında kendi imkanları yetmediği halde, aşkım şurda restoran açılmış oraya gidelim, buraya tatile gidelim vs. diyorsa ve tüm masraf size ait oluyorsa para yiyici oluyor. yani kendi parasının yetmeyeceği olayları siz teklif etmeden size teklif ediyorsa bingo.


  • ilkot  (25.07.17 21:41:14) 
Kadinlar soyle erkekler soyle olmalidir diye kadini erkegi kalip icine sokan geri kalmis kulturler icinde kadinin para erkegin seks kazanmasini saglayacak eylem. Aslinda kadinlar da erkekler de calissa ve erkekler once kadinlari ors.. seklinde dislamasa ve kendileri de boylece seks yapmada ozgur kalabilse bitebilecek durum.


  • Traveller  (25.07.17 21:58:54) 
aslında ince nokta şu:

parası olduğu halde harcama yapmaktan kaçınan kız.

erkek egemen toplumun faydalarından yararlanmak gibi bir şey..

ama kadınlar askerlik yapmıyorsa biraz da biz hesabı onlara kitleyebilmeliyiz diye düşünüyorum.

hem askerlikten muaf ol, hem de tavuk döneri ben ödeyeyim, olacak iş değil.
  • kosun lan mevzu var  (25.07.17 22:11:43) 
Arabayla evden aldırır.

Erkeği parasına göre seçer.

Asla hesap ödemez.

Sigara gibi ihtiyaçlarında da erkekten otlanır.

Sürekli para harcama odaklı yaşar. Onun için evde durmak çok sıkıcıdır. Sürekli gezmesi gerekir. Sponsoru da sevgilisidir


Her anlamda insanın sırtında bi yük yani.
  • empedokles  (25.07.17 23:06:48) 
Imkanı oldugu halde eline cebine atmayan kız, maalesef böyle bir ilişkim oldu kafamda hep "ya değişirse" umudu vardı,paramın olmadıgı bigün yemeği o ödedi devamına kahve içmeye gittiğimizde de "bunu da mı ben ödiycem" dedi. O zamana kadar hep yok canım diye düşündüm çünkü başıma gelmedi daha önceleri, aldıgı maaşı söylesem bana küfredersiniz, edin ama hakettim


  • mirty  (25.07.17 23:24:21) 
aradaki duygusal yakınlığı veya arkadaşlığı kullanarak. kendi maddi ihtiyaçları için karşısındakinin iyi niyetini sömüren kişi.

kendi başımdan geçen bir örnek ile özeleyebilirim. bundan yıllar önce tanıştığım ilk başlarda aramızda biraz flört geçen fakat sonra arkadaşlık evresine geçtiğimiz bir kız vardı. bir şekilde tesadüfler sonucu olaylar gelişti ve beraber tatile çıktık.

ilk tatil planında masraflarla ilgili bir konu yoktu ben biletlerimi aldım. tatil yapacağımız mekan onun tanıdığıydı ve tatilin ücreti ödenmişti(kendi ödemişti). iki gün kala beklediği paranın gelmediğini söyledi. neyse zaten çok bir şey değil diye biletleri ben ödedim o da bana sonra geri ödeyeceğini söyledi.

tatile çıkarken gerçekten de parası olmadığını biliyorum bu arada dert etmedim. ancak devamında tatil süresince yanımda sürekli parasız ve mutsuz bir insan olması benim tatilimi de zehir edeceği için tatilde bazı masrafları da ben ödedim. her zamanki gibi dönüşte ödemek sözü ile kabul etti.

bu süreçte her harcamada rahatsızlık hissetiği belliydi. iyi niyetine inanarak rakamlar da pek büyük olmadığı için ben de umursamadım.

tatil bitti aradan vakit geçti sonra koptuk pek görüşmez olduk o para da unutuldu. aylar hatta yıllar sonra ortak bir arkadaşımızdan bu kızın başka sekillerde gene aynı durumları yaşadığını öğrendim. o ana kadar bu durumun anlık bir imkansızlıktan kaynaklı ve tatili kaçırmak istememesine bağlıyordum. yani kötü niyet aklıma hiç gelmemişti.

şimdi tekrar düşününce bu bana sadece çocukça geliyor. yaşamak istediği bir hayat var ve orada akıp gidiyor. bazı imkansızlıklar yüzünden yaşayamıyor ve bir şekilde başkalarının bu imkanlara sahip olduğunu biliyor.

insan doğası bilinçaltında en kısa-zahmetsiz yoldan en çok faydayı elde etme yönünde evrimleşmiştir. bu kız da bir şekilde ergenlikte belli bir yakınlıkta olduğu insanlara zor durumda olduğunu belli ederek vicdani dürtülerle istediğini elde edebileceğini öğrenmiş olmalı.
  • orpheus  (25.07.17 23:29:20 ~ 23:31:22) 
kendi ihtiyaçlarını sürekli karşısındaki kişiye aldıran kızdır bana göre.
kendi dışında kimseyi çok umursamaz, onun istediği şey alınsın da nasıl alınırsa alınsın.isterse 2 aylık sevgilisi bankadan kredi çeksin.

  • yüzyıllık yalnızlık  (25.07.17 23:55:47) 
Para yiyici: amaci evlilik ya da mutluluk degil iliskiden cikar saglamaktir. Eskorttan daha itici gelir ama guzel de oluyorlar coklukla.
Maddiyatci kiz: beraberdir sever bile ama hep karsidan gelsin ister. Genel karakteri bozuktur. Pek orospu denmez ama evlilik materyali degildir.
Normal kadin: evlilik yoluma girip de butceler birlesmeden, beraber gelecek hayalleri kurulmadan once tek tarafli takilmayi sevmez. Gocunur. Sen yemek ismarladin kac seferdir bak bilmemne konserine bilet aldim iki tane der. Ilk bulusma kurali olarak erkegin ismarlamasina ya da araba ile eve birakmalara ses etmez. Adam seviyo beni diye sevinir.
Takintili kadin: ilk bulusmada bile yenen yemegin hesabi icin elini cuzdanina goturup ama yapma etme demenin otesine gecip israrci olur. Bi yemek ismarladin diye o gece yatmayi isteyecekmissin de bundan korkuyormus triplerine girer.

Benim kitapta maddiyat acisindan kadin siniflari boyle.
  • twelfth  (26.07.17 00:49:31) 
Benim arkadaşım çok güzel bir kız, haliyle erkeklerin bunu bir yerlere davet edip hesap ödetmeye alışmış. Bana da hep şunu der:"erkek değil mi odesin". Bir gün bir arkadaşım,o ve ben bir yere eğlenmeye gittik. Tam hesap ödeneceği sırada tuvalete gitti, çıkışta kim ödedi, borcum ne kadar diye sormadı bile. Erkek arkadaş odedi onunkini ve ben çok mahcup oldum.

Bana da sürekli anlatır: falancaya uçak biletimi aldırtırım, konturumu falanca ödetirim...böyle devam ediyor.

Tam olarak para yiyici kız bu bence.
  • geçerkenugradım  (26.07.17 01:12:23 ~ 17:55:39) 
para yiyici kız diye bir şey yok bence. paran yoksa ilişkide bulunma, ilişkiye girme kardeşim.

paranın lafı ve konusu olmamalı. birbirine odaklanmalı her çift.
  • MaNOfTheYear  (26.07.17 20:14:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.