[]

TTnet adsl & Kablonet

Merhaba,
TTnet evde çok yavaş firmayı cagırdım 15 mb yerine 2 mb ile falan baglanıyorum sebep te bina içindeki kabloların eskimiş olduğunu söylemekteler.
Daha önce eviniz ana santrala uzak falan diyorlardı.
On kusur yıldır TTnet'teydim.
Binaya birkaç ay önce kablonet geldi.
25 MB veya 50 MB paketleri var.
Bunlar gerçekten bu dedikleri kadar hız saglıyorlar mı yoksa ttnet gibi yok santrale uzaksın yok bilmem ne diye bahane üretiyorlar mı?
Bir de kablonet pişmanlık olur mu? Malum 2 sene baglayacagız kendimizi.
Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayalım.
Teşekkürler.

 
Hani böyle ürün reklamları olur ya. önce eski kötü halini gösterirler adamın siyah-beyaz surat asık. sonra ürünü kullanırken renkli adam neşeli. Anlattıkların benim eski kötü siyah-beyaz halim gibi.

Superonline kullanıyordum. Tecrübelerimi terbiyemi koruyarak anlatmam çok zor. TTnet altyapısı işte. 3MB ile 2 sene geçirdim. Bitince hemen kaçtım. şansıma o sıralar Uydunet (Kablonet işte ) gelmişti. 2 seneye yakın oldu. Öyle mesudum ki.

Şu da var. Uydunet için hep derler bir lokasyonda iyiyse hep iyidir kötüyse hep kötü. O yüzden etrafta kullanana sor derler ama size yeni gelmiş. Ama yeni geldiyse altyapı da yeni iyidir ya. geç geç.

Sadece TV de sorunlar yaşamıştım onu da güç bela hallettik.

Edit: Asıl soruya cevap vermemişim ya. Dalgalanma her İSS de olur ama bizim paket 10 genelde 10 diyorsa 10. Sık sık da ölçmüyorum yalan yok.
  • fyodor dostoyevski  (16.06.17 18:18:51 ~ 18:20:07) 
TV hediye olarak verecekler, amacım net baglantımın hızlı olması.
TV paketi vermezlerse vermesinler.
Çok teşekkür ederim.
Genelde youtube izliyorum. outube'da düşük kaliye video izlemekten bıktım.
  • liberal  (16.06.17 18:20:41) 
Kablonet 25 mbit kullanıyorum, gayet memnunum. Bazı saatlerde biraz yavaşlama oluyor ama genelde 25'i rahat alıyorum. Hemen geç, ttnet pişmanlıktır.


  • sorumatik  (16.06.17 18:33:54) 
25mbit alırsın ama son tarifeleri sıkıntılı sınırsız olanları pahali. Ona dikkat et yeter


  • sutlu nescafe  (16.06.17 22:51:34) 
Pazartesi sabah başvurdum, pazartesi gün içinde aradılar gelmişler ama bizi bulamamışlar, sanırım biz zili duymadık.
Salı günü tekrar aradılar ve gelip kabloyu bagladılar.
TTnet bina içindeki kablo eski diye basıp giderken kablonet aşağıdan kablo çekti ve sadece kablo parası aldı, işçilik bedeli almadı, ki bana göre elektrikçiye yaptırıp bizi öyle çağırın deseler bile haklılardı.

Aksam 11'de de net geldi.
TTnet'te 16 mb yerine 1-3 mb arası baglanırken, en son 1 mb idi sanırım,
Kablonet'te 24 Mb hızda 23,1 gibi bir hızı gördüm.

Önerenler için teşekkür ederim.
  • liberal  (21.06.17 10:37:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.